1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Savcının avukat eşi intihar etti
Savcının avukat eşi intihar etti

Savcının avukat eşi intihar etti

Kars’ın Selim İlçesi'nde Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Özataş’ın eşi avukat Halide Özataş, eşine ait tabancayla intihar etti

A+A-

Sarıkamış Orman İşletmesi'nin kadrolu avukatı olan 1 çocuk annesi 30 yaşındaki Halide Özataş bu sabah oturdukları belediye lojmanlarındaki evlerinin balkonuna çıktı.

 

Bir süre balkonda kaldıktan sonra içeri giren avukat Halide Öztaş, eşi Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Öztaş'a ait tabancayla başına tek el ateş etti. Ağır yaralı kaldırıldığı Kars Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Halide Öztaş, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

 

Bir süredir bunalımda olduğu ileri sürülen Halide Öztaş'ıh cenazesi toprağa verilmek üzere Samsun'a gönderildi. Yaklaşık iki yıldır Sarıkamış Orman İşletmesinde görev yapan 2 yaşındaki Ata isimli erkek çocuk annesi Halide Özataş’ın ölümü, üzüntü yarattı.

 

Gaziantepli olan Savcı Hüseyin Özataş’la Samsunlu olan Halide Özataş’ın Ankara Hukuk Fakültesi'nde okurken tanıştıklarını, okulu bitirdikten sonra da evlendiklerini 2 yaşında Ata adlı bir oğulları olduğu belirtildi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.