1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sarıkamış'ta gözyaşı ve hüzün var 
Sarıkamış'ta gözyaşı ve hüzün var 

Sarıkamış'ta gözyaşı ve hüzün var 

Sarıkamış, 6 kişinin hayatını kaybettiği, 8 kişinin de yaralandığı silahlı kavganın şokunu yaşıyor. Gözyaşı ve hüznün hakim olduğu Çamyazı köyünde yakınlarını kaybeden Göçmen ailesine taziye ziyaretleri sürüyor. 

A+A-

Sarıkamış'ta meydana gelen ve 6 kişinin hayatını kaybettiği, 8 kişinin de yaralandığı arazi kavgasıyla ilgili gözaltına alınan 10 kişinin sorgusu tamamlanmak üzere. Sorgusu tamamlandıktan sonra şüphelilerin adliyeye çıkarılması bekleniyor. 
Çamyazı köyünde arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli iki ailenin fertleri arasında çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden 6 kişi, toprağa verilmesinin ardından ailenin yakınları da köye akın etti. Hayatını kaybedenlerin yakınlarını yetkililer ve vatandaşlar teselli ediyor. 
Silahlı kavgada hayatını kaybeden Resul Göçmen, Necati Göçmen, Bilal Göçmen, Mahir Göçmen, Hasan Göçmen, Ahmet Palaoğlu’nun defnedildiği köy mezarlığına gelen yakınları gözyaşı döküyor. 
Öte yandan, Çamyazı köyünde güvenlik önemleri devam ediyor. Jandarma ve komando timinin yanı sıra köy giriş ve çıkışında zırhlı araçlar bulunuyor. Gözyaşının hakim olduğu köyde Sarıkamışlılar, kaybettikleri yakınlarına ağlıyor. 
(IÇ-AT-SO-Y) 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.