1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sarıkamış’ta Anneler doyasıya eğlendi
Sarıkamış’ta Anneler doyasıya eğlendi

Sarıkamış’ta Anneler doyasıya eğlendi

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde anneler için düzenlenen programda kadınlar doyasıya eğlendi.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Çeşitli nedenlerden dolayı ertelenen 8 Mayıs  “Anneler Günü” programı Sarıkamış Belediye Düğün Salonunda yapıldı. Sarıkamış Kaymakamlığı ile Sarıkamış Belediyesinin ortaklaşa düzenledikleri programa kadınlar büyük ilgi gösterdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Sarıkamış Kaymakamı Doğan Kemelek’in eşi, Gülsüm Kemelek yaptığı konuşmada,
güzel bir etkinle kadınlarla bir arada olmaktan duyduğu mutluğu dile getirdi.

Kemelek, Sarıkamış’ta kadınların üretime yönelik alanlarda etkin olabilmesi için çalışmalar başlattıklarını belirterek, “Bir kadın değişirse bir toplum değişir. Biz bu bilinçle İlçemizde güzel şeyler yapacağız. Sizlerden özellikle Milli Eğitim, Belediye ve Halk Eğitimi Merkezimin açmış olduğu kurslara katılmanızı rica ediyoruz. Hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayalinin eşi Ayşe Hayali ise, “Şimdiye kadara gördüğüm en güzel anneleri ve kızları bu salonda. Kelimelerle anlatılmayan fedakar, karşılıksız sevginin adı olan annelerimizdir.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından anneler için okunan şiirlerden sonra sahne alan Kafkas gösterisi nefesleri kesti. Yöresel sanatçılar Orçun Bilgin, Serhat Çelik, Ozan Emre Gül, katılımcıları halaylarla coşturdu.

Program, yapılan çekilişin ardından sona erdi.

sarikamis’ta-anneler-doyasiya-eglendi-(1).jpgsarikamis’ta-anneler-doyasiya-eglendi-(2).jpgsarikamis’ta-anneler-doyasiya-eglendi-(3).jpgsarikamis’ta-anneler-doyasiya-eglendi-(7).jpgsarikamis’ta-anneler-doyasiya-eglendi-(4).jpgsarikamis’ta-anneler-doyasiya-eglendi-(5).jpgsarikamis’ta-anneler-doyasiya-eglendi-(6).jpgsarikamis’ta-anneler-doyasiya-eglendi-(8).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.