1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sarıkamış Orman İşletme Müdürü emekli oldu
Sarıkamış Orman İşletme Müdürü emekli oldu

Sarıkamış Orman İşletme Müdürü emekli oldu

​​​​​​​Sarıkamış Orman İşletme Müdürlüğü görevinden yaş haddinden emekli olan Cemal Çelik için, işletme müdürlüğü tarafından veda yemeği düzenlendi.

A+A-

Kayak merkezindeki bir otelde düzenlenen programda konuşan Erzurum Orman Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı, “Cemal bey, yaklaşık 40 yıl boyunca tam bir devlet adamlığı kimliğine yakışır şekilde görevin büyük bir özveriyle başarılı bir şekilde tamamlamıştır. Bundan sonraki yaşamında sağlık ve huzur içerisinde başarılar diliyorum” dedi.

Yaş haddinden emekli olan Cemal Çelik'de, görev yaptığı süre içerisinde kanun ve yönetmelikler doğrultusunda, hakkaniyet çerçevesinde görev yaptığını ifade etti.

Görev sürem boyunca büyük bir feragatle verimli ve başarılı hizmetler yapmanın gayreti içerisinde oldum. Benim için böyle bir program hazırlayan bütün arkadaşlarıma, ayrıca çevre il ve ilçelerden gelen bölge müdürüm başta olmak üzere bütün mesai arkadaşlarıma ve herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Programa,Erzurum Orman Bölge Müdür Yardımcıları Zekeriya Beyazlı, Rıfat Öztürk, Mali İşler Şube Müdürü Hüseyin Karakaya, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Şube Müdürü Hikmet Mustafaoğlu, İzin İrtifak Şube Müdürü Abider Yurtman,Ağaçlandırma ve Silvikültür Şube Müdürü Şahin Doğan Erzurum İşletme Müdürü Veli Günal, Erzincan İşletme Müdürü Tekin Işık, Iğdır Orman İşletme Müdürü Taner Tazegün, Refahiye İşletme Müdürü Ömür Temur ile işetme şefleri ve işletme personeli katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.