1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sarıkamış-Karakurt-Horasan bölünmüş yolu Cumartesi gün açılıyor
Sarıkamış-Karakurt-Horasan bölünmüş yolu Cumartesi gün açılıyor

Sarıkamış-Karakurt-Horasan bölünmüş yolu Cumartesi gün açılıyor

Sarıkamış-Karakurt-Horasan bölünmüş yolu Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla resmen açılıyor.

A+A-

65. Hükümet Ulaştırma Bakanı, Ak Parti MKYK Üyesi, Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı, Kars Milletvekili Prof.Dr. Yunus Kılıç’ın yaptığı açıklama şöyle: Mevcut yolun Karakurt Barajının altında kalması nedeniyle Karaurgan tarafından verilen trafiğin oluşturduğu sıkıntılardan kurtulmak, İlimiz ve Sarıkamış Kayak Merkezine gelecek misafirlerimiz ve hemşerilerimizin erişimini kolaylaştırmak için büyük emekler sarf ederek yapımını sağladığımız ve 15 gün önce hemşerilerimizin kullanmaya başladığı ve memnuniyetlerini ifade ettikleri Sarıkamış-Karakurt-Horasan bölünmüş yolunun resmî açılışını 5 Aralık cumartesi günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yöntemi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nun bizzat katılımı ile gerçekleştireceğiz.

Cumartesi günü Kars’a gelecek olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu ile önce Kars Valiliğini ziyaret ederek; Bakanlığımız tarafından Kars’ta yapılan ve yapımı planlanan çalışmalarla ilgili toplantı yaptıktan sonra, Kars Lojistik Merkezinde incelemelerde bulunacak ve daha sonra Sarıkamış-Karakurt-Horasan Bölünmüş yolunun resmî açılışını gerçekleştirmek üzere Sarıkamış’a geçeceğiz.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yöntemi ile katılacağı resmî açılışta; Bakan Karaismailoğlu’na bizimle birlikte Valimiz Türker Öksüz, İl Başkanımız Adem Çalkın ile Bakanlık yöneticileri, Karayolları Kars ve Erzurum Bölge Müdürleri eşlik edecek.

Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunarken, kışa girmeden açılan yolumuzun tekrar hayırlı, uğurlu ve kazasız yolculuklara vesile olmasını temennisiyle; Sayın Bakanımıza ilimizi teşrifleri ve hizmetleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.