1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sarıkamış Başköy Derneği açıldı
Sarıkamış Başköy Derneği açıldı

Sarıkamış Başköy Derneği açıldı

​​​​​​​Kars Ardahan Iğdır (KAI) Dernekler Federasyonuna bağlı Sarıkamış Başköy Derneği açıldı.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Açılışa Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, KAI Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, Başköy Dernek Başkanı Timur Kocabey, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, KAI Dernekler Federasyonuna bağlı dernek başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve birçok Başköylü ile davetliler katıldı.

Başköy Dernek Başkanı Timur Kocabey konuşmasında açılışa katılanlara tek tek teşekkür etti. Kocabey’in ardından KAI Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım bir konuşma yarapak, “Bu güzide mekanı Başköy Köyüne kazandıran Başköy Dernek Başkanı Timur Kocabey’e yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum. Bizler bir olmanın buralarda kaynağı olmamız gerekiyor. Bizler birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır düsturu ile çalışan koşturan insanlarız. Sizlerin desteği ile birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Bizlerin bu birlikteki ile bizler inşallah sizler için herşeyi yapmaya hazırız ve yapmaya çalışıyoruz. Tekrardan bu güzide mekanı Başköye kazandıran Dernek Başkanımız Timur Kocabey’e teşekkür ediyorum.” dedi.

Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız ise “Beni bu güzel ortama topluluğa davet eden başta Federasyon Genel Başkanımız Erdoğan Yıldırım ve Başköy Dernek Başkanımız Timur Kocabey’e teşekkürlerimi sunuyorum. Değerli hemşehrilerim sizlerin her davetinde olmaya gücümüz yettiği kadar olmaya çalışıyorum. Bizler sizlerin sayesinde fahri Karslı sayılırız. Önümüzde bir yerel seçim var. Daha önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de biliyorum ki siz değerli hemşehrilerimiz bizlere desteklerinizi vereceksiniz. Bizlerde sizlerin destekleriyle elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Yeni binanız bir kez daha sizlere hayırlı olsun. Buralarda güzel çalışmalar yapmanızı niyaz ediyoruz. Sizlere tekrardan teşekkür ediyorum sizleri Allah’a emanet ediyorum.” diye konuştu.

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, “Değerli hemşehrilerim beni burada siz değerli hemşehrilerimle buluşturan başta Federasyon Başkanımız Erdoğan Yıldırım ve Başköy Dernek Başkanımız Timur Kocabey’e teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz ki ben Fahri Karslıyım. Kars İl Genel Meclisi Tarafından verilen bir Fahri Karslılık bu. Sizleri çok seviyorum ve daima geçmişte olduğu gibi bu seçimleri kazanırsak yine eskiden olduğu gibi sizlerin hizmetinde olmaya devam edeceğimi. Önümüzde ki seçimleri inşallah sizlerin desteği ile kazanacağız. Değerli hemşehrilerim sizlere tekrardan teşekkür ediyorum. Sizleri seviyorum. Sizleri Allah’a emanet ediyorum.” dedi.

Açılış programı bölgemizin kültür varlığı olan aşıklarımızın atışmalarıyla son buldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.