1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. SARGED’den Milletvekili Çalkın’a Spora ve Sarıkamış’a Destek Plaketi
SARGED’den Milletvekili Çalkın’a Spora ve Sarıkamış’a Destek Plaketi

SARGED’den Milletvekili Çalkın’a Spora ve Sarıkamış’a Destek Plaketi

Spora ve Sarıkamış’a sunmuş olduğu katkılardan dolayı Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın’a teşekkür plaketi verildi.

A+A-

Sarıkamış Araştırma ve Geliştirme Derneği (SARGED) tarafından "Spor Çalıştayı” düzenlendi.

Kars’ın Sarıkamış ilçesi Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen "Spor Çalıştayı”na Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, İl Başkanı Muammer Sancar, kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve memurları ile dernek yöneticileri katıldı.

Sarıkamış Araştırma ve Geliştirme Derneği Başkanı Deniz Kaya, Sarıkamış’ın gelişmesi ve kalkınması için projeler ile ilgili sunum yaparken, spora ve Sarıkamış’a sunmuş olduğu katkılardan dolayı Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın’a teşekkür plaketi verildi.

Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın ; “Toplumumuza hizmet etmek hepimizin görevidir. Yapmış olduğu farkındalık çalışmaları ile ilgi odağı olan Sarıkamış Araştırma ve Geliştirme Derneği tarafından düzenlenen "Spor Çalıştayı'nda" hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. İlçemiz sporunun gelişmesi adına düzenlenen çalıştayın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sarıkamışımız her şeyin en güzeline layıktır” dedi.

a2-164.jpga1-181.jpga3-142.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.