1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sanatçı Hüseyin Ay Kars'ta sevenleri ile buluştu...
Sanatçı Hüseyin Ay Kars'ta sevenleri ile buluştu...

Sanatçı Hüseyin Ay Kars'ta sevenleri ile buluştu...

Sanatçı Hüseyin Ay 24 Kasım öğretmenler günü için Kars Seyri Sahnede sevenleri ile buluştu...

A+A-

Sanatçının ilk kez geldiği Kars’ta yoğun ilgiyle karşılandı. İzleyicilere unutulmaz anlar yaşatan Hüseyin Ay gösterilen ilgiye karşılık tekrar Kars’ta konser vermek istediğini dile getirdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay da öğretmenlerin gününü kutlarken, köy ve ilçelerden gelen öğretmenlere çiçek takdimin de bulundu.

24 Kasım Öğretmenler Günü için Kars’a gelerek söyleşi yapması planlanan iş insanı ve yazar Aykut Torunoğluları babasının sağlık problemleri nedeni ile etkinliğe katılamadı ama etkinlikte öğretmenler günü için mesaj göndererek tebriklerini iletip ; Kars’ta anne ve babası adına yaptırdıkları okul için her koşulda eğitime verdikleri önemi bir kez daha dile getirdi. Ayrıca Sarıkamış’ta yapacakları otelde bölgede istihdam yaratacaklarının da mesajını veren Aykut Torunoğluları Orka Grup adına bir yeni evli bir öğretmen çifte de tatil hediye etti.

HLT GRUP Yönetim Kurulu Başkanı ve Turizm Birlik Başkanı Halit Özer tarafından organize edilen konserde kendisi de öğretmenler gününü kutlarken başta sanatçı Hüseyin Ay olmak üzere Seyri Sahne ve çalışanlarına iş insanı yazar Aykut Torunoğluları’na, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay’a ve bütün etkinliklerde katkı sağlayan herkese teşekkürlerini sundu.

a1-107.jpga2-100.jpga3-087.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.