1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sahte cep telefonları ele geçirildi
Sahte cep telefonları ele geçirildi

Sahte cep telefonları ele geçirildi

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde; 104 adet kaçak/klonlanmış cep telefonu, 80 adet batarya, 92 adet kulaklık ele geçirildi.

A+A-

Kazımpaşa Cad. üzerinde durumundan şüphelenilen A.Ç (Erkek, 1987) isimli şahıs durduruldu ve yapılan aramada elindeki poşette 94 adet kaçak cep telefonu ve bu telefonlara ait çeşitli aksesuarlar ele geçirildi. Devam eden soruşturma kapsamında A.Ç isimli şahsın Ç.K (Erkek, 1985) isimli şahsa 10 adet kaçak cep telefonu sattığı tespit edildi. A.Ç ve Ç.K isimli şahıslar hakkında soruşturma başlatılmış olup toplamda 104 adet kaçak/klonlanmış cep telefonu, 80 adet batarya, 92 adet kulaklık ele geçirildi.

Konu ile ilgili soruşturma Kars Cumhuriyet Başsavcılığınca çok yönlü olarak yürütülmeye devam ediyor.

Emniyetten yapılan açıklamada, “Ekonomide kayıt dışılığı artıran, vergi adaletini bozan, piyasalarda adil rekabeti ortadan kaldıran ve insan sağlığını tehdit eden her türlü kaçakçılıkla mücadelemizin kararlılıkla devam edeceği ile vatandaşlarımızın yapmış oldukları her türlü ihbarın titizlikle değerlendirildiğinin bilinmesi hususu, Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.” denildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.