1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sağlık Mağduriyeti…
Sağlık Mağduriyeti…

Sağlık Mağduriyeti…

Mağdur Mahallenin Sağlık Mağduriyeti…

A+A-

Murat TAŞDEMİRCİ

Aydınlıkevler Mahallesi, Subatan Yolu üzerinde bulunan 3 No’lu Sağlık Ocağı binası 6 aydır boş olmasına rağmen kaloriferleri kış boyunca yandı. Halen yanmaya devam eden kaloriferlerin kimin için yandığı merak edilirken, 2 tane bekçisi bulunan binanın, personelinin ve eşyalarının mahalleye uzak bir yere taşınması Aydınlıkevler sakinlerini çileden çıkardı.

Uzun yıllardır aynı binada hizmet veren 3 nolu Sağlık Ocağı’nın kendi binası dururken hem uzak hem de kiralık bir yere taşınmasının sebebi bilinmiyor.

MAĞDUR MAHALLENİN SAĞLIK MAĞDURİYETİ

Bu nedenle zor ve sıkıntılı günler yaşayan mahalle sakinleri kış boyunca yaşadıkları sağlık sorunlarını dile getirerek, sağlık ocağının uzak oluşundan dolayı dert yandı. “Küçük bebeklerimiz var,yaşlı hastalarımız var. bu yüzden gidip gelmek için taksi tutmak zorunda kalıyoruz. Mahalleli olarak zaten mağdur durumdayız. Bir de sağlık sorunları yüzünden mağduriyet yaşamak bizi iyice perişan ediyor.” diyerek feryat eden mahalle sakinleri sağlık ocağını geri istiyor.

Köy Hizmetleri civarına 6 ay önce taşınmış olan 3 Nolu Sağlık Ocağı, Karadağ Sağlık Merkezi olarak hizmet veriyor.

Mahalle sakinleri; kaloriferlerin sürekli yanmasının ve bekçisi olmasının sebebinin geri dönüleceğinin işareti olduğunu düşünürken, yetkililerden ne zaman cevap geleceği ise merak ediliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.