1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sağlık Hattı Başlıyor
Sağlık Hattı Başlıyor

Sağlık Hattı Başlıyor

Gazeteci Levent Karaçay’ın hazırlayıp sunacağı “Sağlık Hattı” programı Perşembe günleri Kars’ın tek yerel televizyonu Serhat TV’de yayına başlayacak.

A+A-

Program yapımcısı Levent Karaçay, “Sağlığınızla ilgili tüm soruların cevaplarını bulabileceğiniz “Sağlık Hattı” bu hafta Perşembe günü Ana Haberden hemen sonra Serhat TV’de başlıyor. Gazeteci Tacettin Durmuş’un sorularıyla renk katacağı programda Uzman doktorlar konuk olacak. Her hafta farklı konular işlenecek ve izleyenler hastalıklar hakkında bilgilendirilecek.” dedi.

 

Karaçay, daha sonra şunları söyledi:

 

“Bu program hemşehrilerimize çok fayda sağlayacaktır. Ben bilirim ki bu bölgede yaşayan insanlar, ya işlerini bahane ediyor ya da son ana kadar doktora gitmekten utanıyor. Hastalıkların önceden belirlenmesi, yani tanı ve tedavisin de erken teşhis çok önemlidir. Bunun için kişinin de kendini tanıması ve hastalıklar hakkında azda olsa bilgiye sahip olması lazım. İşte Perşembe günü başlayacak “Sağlık Hattı” program sizlere bu imkanı sunacak. Programa katılacak Uzman Doktorlar hastalıklar hakkında bilgiler verirken, sizlerde programa katılarak sağlığınızla ilgili merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarını öğrenebileceksiniz. Eğer sizde canlı yayında Serhat TV’de “Sağlık Hattı” programına katılmak isterseniz bizleri 223 70 39 numaralı telefonumuzdan arayabilirsiniz.”

 

Serhat TV’de bu Perşembe Ana Haber’in ardından yayınlanacak “Sağlık Hattı”nın haftaki ilk konuğu ise Kars Sağlık İl Müdürü Dr. Fahri Sevinç olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.