1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Rektör Prof. Dr. Hüsnü Kapu öncülüğünde KAÜ'nün deprem bölgelerine yardımları devam ediyor
Rektör Prof. Dr. Hüsnü Kapu öncülüğünde KAÜ'nün deprem bölgelerine yardımları devam ediyor

Rektör Prof. Dr. Hüsnü Kapu öncülüğünde KAÜ'nün deprem bölgelerine yardımları devam ediyor

Merkez üssü Kahramanmaraş olan, 10 ilde hissedilen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin yaralarını sarmak için Kars’ta, kamu kurum ve kuruluşları, vatandaşlar ile Sivil Toplum Kuruluşları tüm imkânlarını seferber ediyor.

A+A-

Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu’nun başkanlığında Malatya’da bulunan yardım ekibi, asrın felaketinin yaşandığı deprem bölgesinde bir taraftan yardım faaliyetlerini sürdürürken, bir taraftan da ihtiyaç duyulan malzemelerin tespiti ve temini konusunda yoğun gayret gösteriyor.

Kafkas Üniversitesinden yapılan açıklamada: “Depremzedelerin ihtiyaç duyduğu malzemelerin temini konusunda aralıksız bir şekilde çalışan üniversitemiz, Kars İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde görevli askerlerimizin de yardımı ile deprem bölgesine gönderilmesi için, üniversitemiz envanterine kayıtlı 80 adet yatağın AFAD Koordinasyon Merkezi’ne teslim edilmek üzere araçlara yüklenmesini sağladı. Ayrıca üniversitemiz yönetimi, deprem bölgesinde bulunan yardım ekibimiz ile koordineli bir şekilde hareket ederek, çalışmaların aralıksız olarak sürmesi için dönüşümlü ekiplerin oluşturulması için gayret göstermektedir” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.