1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Recep İvedik filmi Kars’ta gerçek oldu; Kars ücretsiz tablet depremi!
Recep İvedik filmi Kars’ta gerçek oldu; Kars ücretsiz tablet depremi!

Recep İvedik filmi Kars’ta gerçek oldu; Kars ücretsiz tablet depremi!

Karslı tiplemesiyle ün salan Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik filminin 3’üncü serisindeki “profesör maaşı az efendim” repliği Kars’ta gerçek oldu. EBA TV için dağıtılan ücretsiz tabletler Kars gündeminde adeta deprem etkisi yarattı.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un desteğiyle uzaktan eğitim gören öğrencilerin kesintisiz iletişim EBA’ya ulaşması için ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılan tabletler adeta Kars’ta rotasını şaşırdı.

Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü marifetiyle gerek kent merkezinde gerekse köylerde yüzlerce ihtiyaç çocuğa dağıtılan ücretsiz tabletler, iddiaya göre Cevriye Tatış Ortaokulunda okuyan babası Kafkas Üniversitesi bünyesinde çalışan Profesör, annesi ise Akademisyen olan bir öğrenciye de okul idaresi tarafından verildiği öğrenildi.

Ücretsiz tabletlerin ihtiyaç sahibi bir öğrenci yerine babası Profesör, annesi Akademisyen olan bir öğrenciye verilmesi kentte büyük tepkilere neden oldu.

Okul idareleri tarafından bildirilen isimler arasında maddi durumu iyi olan bazı ailelere teslim edilen tabletlerin yanı sıra ilgili Profesör ve Akademisyen çiftinin tableti okul idaresine teslim etmemesi akıllara Karslı tiplemesiyle ün salan Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik filminin 3’üncü serisindeki “profesör maaşı az efendim” repliğini getirdi.

Konuyla ilgili Kars Valiliğinden resmi bir açıklama yapılmazken, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün araştırma başlattığı öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.