1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. PTT’nin 170. kuruluş yılı
PTT’nin 170. kuruluş yılı

PTT’nin 170. kuruluş yılı

PTT’nin 170. Kuruluş Yıldönümü kutlamaları münasebetiyle hazırlanan, kutlama programı çerçevesinde Kars PTT Başmüdürü Şerif Kaçmaz, birim müdürleri, merkez müdürleri ve çalışanların katılımlarıyla kutlama töreni düzenlendi.

A+A-

Törende PTT Hizmetleri şöyle sıralandı :

Başmüdürlüğümüz sorumluluk sahasında otomasyona açık 8 Merkez, 3 Şube, 1 Acente olmak üzere Toplam 12 işyerimizde halkımıza sunulmaktadır.

 

Kuruluşumuzun 170. Yılında, halkımıza sunulan hizmet kalitesini her geçen gün kendini yenileyerek, gelişen teknolojiye paralel olarak hizmetlerimizin niteliğini ve niceliğini artırmaya yönelik çalışmalarımız bugün olduğu gibi gelecekte de devam edecektir.

 

Daha modern ortam ve mekanlarda hizmet sunumu için PTT Bank Konseptine uygun olarak Kars PTT Merkez Müdürlüğü, Kağızman PTT Merkez Müdürlüğü, Kars PTT Merkez Müdürlüğüne bağlı Vilayet Şubesi, Sarıkamış PTT Merkez Müdürlüğüne bağlı Belediye Sarayı Şubesi ve Kars-Çarşı PTT Merkez Müdürlüğü PTT Bank tadilatları yapılmış ve ayrıca; Arpaçay, Digor ve Selim PTT Merkez Müdürlükleri binaları Eylül 2010 tarihi itibariyle PTT Bank tadilatına başlanmış, yılsonuna kadar tadilatın bitirilmesi beklenilmektedir.

 

Kuruluşumuz her geçen gün yenilenen teknolojiyi etkin kullanımı, yetkin ve tecrübeli personelimizle POSTA, PTT BANK ve LOJİSTİK (KOLİ-KARGO) hizmetlerimizi Türkiye çapında yaygınlaşmış hizmet ağı ile süratli, ekonomik, güvenli ve kaliteli bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırmak gayreti içerisindedir.

 

Hizmette kaliteyi kültürel bir değer olarak kabul ederek bilim ve teknolojideki gelişmeleri hizmetlerimize uygulayarak müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en üst seviyede karşılamak, kalite yönetim sistemimizi sürekli iyileştirerek Kuruluşumuzu geleceğe taşımayı kendimize hedef olarak belirlemiş bulunmaktayız. 

 

BU ÇERÇEVEDE PTT İŞYERLERİMİZDE

-Mektup Kabul ve Teslimi Hizmetleri,

-APS (Acele Posta Servisi) Hizmetleri,

-e-Telgraf Hizmetleri,

-Telepost (Elektronik Mektup) Hizmetleri,

-Kişisel Pul Hizmetleri,

-Yurtiçi-Yurtdışı Havale İşlemleri Hizmetleri,

-İnteraktif Posta Çek İşlemleri Hizmetleri,

-Tüm Telefon Fatura Tahsilatları,(GSM dahil)

-TEDAŞ Fatura Tahsilatı Hizmetleri,

-Western Unıon (Hızlı Para Transferi) Hizmetleri,

-Banka Kredi Kartı Tahsilâtı Hizmetleri,

-Trafik Cezaları Tahsili Hizmetleri,

-Doğalgaz ve Su Tahsilât İşlemleri Hizmetleri

-ADSL Abonelik ve Tahsilat Hizmetleri

-Sosyal Güvenlik Ödemeleri (Emeklilik, Yaşlılık, Çocuk, Özürlü Maaşları vb.) Hizmetleri

-Bağ-Kur, SGK Kurumu Kabul ve Ödeme Hizmetleri

-Sigortacılık Hizmetleri, (Hayat, Dask, Araç)

-Gedik Yatırım Aracılığı ile Borsa Hizmetleri,

-Aktif Bank Hizmetleri (kredi)

-UPT (Ucuz Para Transferi) Hizmetleri,

-TCDDY Bilet Satışları

-Milli Piyango Bilet Satışları

-Şans Oyunları (kazı-kazan)

-e-Devlet Şifresi Hizmeti

-PTT Matik Gişe İşlemleri Hizmetleri,

-169 Kapıdan, Kapıya Koli-Kargo Hizmetleri,

 

Yukarıda sayılan hizmetlerimiz başta olmak üzere toplam 298 adet işlem türü olup, 2009 yılında başlatılmış olan Milli Piyango Bilet Satış İşlemleri, Ucuz Para Transferi (UPT), Kişisel Pul Hizmetleri, Aktif Bank aracılığı ile maaşını kurumumuzdan alan emeklilere kredi verilmesi hizmetleri, çağın teknolojisi olan e-Devlet şifresi satışları ile Gedik Yatırım Aracılığı ile Borsa hizmetlerimiz ve özellikle lojistik alanında Koli-Kargo Hizmetlerimiz gelişerek 2010 yılında da her geçen gün artarak devam edecektir. Ayrıca İl Merkezimizde Kurulu bulunan PTT Matik Hizmetimize ilave olarak İlçe PTT Merkez Müdürlüklerimizde 2010 yılı sonuna kadar 7 adet PTT Matik hizmete geçecektir.   

 

Kars PTT Başmüdürü Şerif Kaçmaz, “Bu vesile ile 170. Kuruluş Yıldönümünü kutladığımız PTT’mize bugüne kadar emeği geçen gelmiş, geçmiş bütün mensuplarımızı şükranla anıyoruz. PTT’mize milletimiz ile birlikte daha nice hizmet yılları diliyoruz. Saygıdeğer basınımız ve mensuplarından bu güne kadar gösterdikleri her türlü desteklerinden dolayı teşekkür eder, hizmetlerimizin tanıtılmasında bundan sonrada aynı şekilde desteklerini bekleriz. Bu mutlu günümüzde bizlerle beraber olan herkese teşekkür eder, PTT’mizin 170. Kuruluş Yıldönümünün, başta PTT çalışanlarımız olmak üzere bütün Milletimize hayırlı olmasını dileriz.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.