1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Protel ile Kaliteli Otel ve Restoran Otomasyonu
Protel ile Kaliteli Otel ve Restoran Otomasyonu

Protel ile Kaliteli Otel ve Restoran Otomasyonu

Konaklama ve yeme içme sektöründeki birçok işletme, süreçlerini iyileştirmek, verilen hizmet kalitesini ve müşteri deneyimini artırmak için birtakım yazılımlara ihtiyaç duyarlar.

A+A-

Protel ile Kaliteli Otel ve Restoran Otomasyonu

Konaklama ve yeme içme sektöründeki birçok işletme, süreçlerini iyileştirmek, verilen hizmet kalitesini ve müşteri deneyimini artırmak için birtakım yazılımlara ihtiyaç duyarlar. Protel'in hem otel hem de restoranlar için geliştirdiği bu çözümler işletmelerin iş yükünü azaltır ve zaman tasarrufu sağlar. Restoran ve otel çözümlerini globalde de birçok işletmenin tercih ettiği Protel, sektöre yön veren bir markadır. Otel ve restoran çözümlerini ayrı ayrı ele alalım.

Restoran Otomasyonu

Her ölçekten işletmenin ihtiyaçlarına yanıt verebilecek restoran programları çok yönlü ve esnek yapılı bir hizmet sunmaktadır. Farklı donanımlar ile entegre olabilen bu yazılımlar işletmelerin verimli bir stok takibi yapmalarını, sipariş ve tahsilatlarını kolaylıkla almalarını, sadakat yönetimi ve detaylı raporlamalar ile daha rahat kararlar alınmasını sağlar.

  • QR Menu Order ile işlemler temassız olarak hızlı bir şekilde halledilir. Bekleme süreleri son bulur. Kendi akıllı cihazlarından menüye kolaylıkla erişebilen müşteriler, siparişlerini verirler. Bu siparişler direkt olarak mutfak ekranına yansıtılır.
  • Sadakat Yönetim Modülü ile satışlar analiz edilir. Bu analizler sonucunda müşterilerin ilgilerine ve tercihlerine en uygun kampanyalar onlara tanımlanabilir.
  • Sipariş Takip Programı, servis personeli ve mutfak personeli arasında hatasız bir iletişim sağlanmasını, siparişlerin hızlı bir şekilde alınmasını sağlar.
  • Detaylı Raporlamalar ile yapılan veri analizi sonucunda karar alma süreçleri kolaylaşır.
  • Restoran Yönetim Sistemleri, bünyesinde bulundurduğu bulut tabanlı ve sabit çalışan yazılımlar ile tüm restoran süreçlerini kusursuz olarak gerçekleştir.

Otel Programları & Yazılımları

Otel programları, otelinizdeki tüm birimleri, müşteri verilerini, rezervasyon yönetimini ve daha pek çok kalemi tek bir sistem üzerinden yönetmenizi sağlarken aynı zamanda işletmenizin verimliliğini artıracak fırsatları da Protel’in sunduğu sistemler üzerinden analiz etmenizi sağlar.

Otel çözümleri sayesinde oteller daha kaliteli bir hizmet ile buluşur bununla beraber müşteri memnuniyeti sağlanır. Oteller üçüncü parti kanallarda yer alarak rezervasyon sayılarını artırırlar. Satış kanalı, ön büro işlemleri, oda içi teknolojiler ve rezervasyon yönetimi gibi tüm işlemler tek panel üzerinden kontrol edilir. Butik otel ya da zincir otel işletmesi olmak hiç farketmez. Her türden otel işletmesinin ihtiyaçlarına ve finansal politikalarına uygun çözümler sunar. Daha çok müşteri kazanmak yerine bunun temeline inerek müşterilerin nasıl kazanıldığına odaklanıp uygun stratejilerin kurulmasına olanak sağlar. Protel, otellerin veri analizlerini yapabilecekleri muhasebe programlarına sahiptir

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.