1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Prof. Dr. Yunus Kılıç, Akit Medya Grubu iftarına katıldı
Prof. Dr. Yunus Kılıç, Akit Medya Grubu iftarına katıldı

Prof. Dr. Yunus Kılıç, Akit Medya Grubu iftarına katıldı

Akit Medya Grubu kuruluşunun 26. yılı münasebetiyle İstanbul Avcılar’daki Deniz Köşk Davet ve Toplantı salonunda  iftar verdi.

A+A-

İftara,  Akit Gazetesi Kurucusu Mustafa Karahasanoğlu,  AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, TBMM Tarım ve Köyişleri Komisyon Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç’ın yanı sıra çok sayıda milletvekili, sivil toplum kuruluşu temsilcisi, medya çalışanları ve Akit okurları katıldı. 
İftarda kuranı kerim okunmasının ardından, Akit Gazetesi Kurucusu Mustafa Karahasanoğlu konukları selamladı ve Akit’in gelişme sürecini anlattı.
Özhaseki ise, Akit Medya grubunun yaptığı görevin önemine dikkat çekerek, daha da güçlendirilmesi için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini ifade etti.
Mehmet Özhaseki İstanbul seçimlerinin önemine değinerek, daha çok destek istedi.
Prof.Dr.Yunus Kılıç ise. özellikle Ankara Akit Medya Grubu çalışanlarıyla güzel işlere imza attıklarını belirterek, İstanbul seçimlerinde herkesin daha fazla çalışması gerektiğini hatırlattı.
İftara katılan Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı, yardımcısı Mustafa Şaşmaztürk ve Ankara Ekonomi Müdürü Ertuğrul Şahan, konuklarla yakından ilgilendi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.