1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Prefabrik Ev Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler
Prefabrik Ev Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler

Prefabrik Ev Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler

Prefabrik ev satın almadan önce bilmeniz gerekenlerin bazı detaylara dikkat etmesi gerekmektedir.

A+A-

Bunların başında güvenilir bir firma ve profesyonel ekip çalışmasını tercih etmek gelmektedir. Yapı malzemelerinin kalitesi ve mimari tasarım ayrıcalıklarının bilinmesi büyük önem taşımaktadır. Prefabrik ev satın almak isteyenler günün her saati iletişim kurarak sipariş oluşturabilmektedir.

Prefabrik Ev Satın Almadan Önce Dikkat Edilmesi Gereken Detaylar

 Prefabrik evler, bağımsız yaşamak isteyenlerin öncelikli tercihi olmaktadır. Ancak öncelikle güvenilirliğinden emin olunan firma seçilmesi gerekmektedir. Firmanın kuruluş yılı, sektördeki üretimleri ve mimari proje örneklerinin görülmesi gerekmektedir. Bursa prefabrik ev bu konuda güvenilir bir firma olarak çalışmaktadır.

 Prefabrik ev ihtiyacı olanlar zaman sınırsız seçim yapabilmektedir. İnternet erişimi kurulabilen her yerden www.rikainsaat.com/ adresi ziyaret edilerek sipariş verilebilmektedir. Firma uzmanları tarafından teknik destek alınarak prefabrik ev satın alınabilmektedir. Prefabrik ev satın almak isteyenlerin dikkat etmesi gereken detaylar;

 Öncelikle tapulu arsa, ilgili belediyeden ruhsatlı ve yapı izni alınmış olması,

 3149 sayılı imar kanunu 20. Maddesinde belirtilmektedir.

 Firma güvenliği, kablolama, sıhhi tesisat projesi,

 Röparlı ve boyutlu krokisi,

 Profesyonel proje üretimi,

 Mimari tasarım özellikleri,

 Yapı malzeme kalitesi,

 Fiyatlandırma politikası gibi pek çok detay bulunmaktadır. Tek katlı ve iki katlı prefabrik ev yapılabileceği gibi tek ve çift katlı villa da yapılabilmektedir.

 Prefabrik Ev Özellikleri

 Prefabrik ev, deprem riski büyük olduğu bilinen ülkemizde kullanıcıya güvenli yaşam alanı sağlamaktadır. Uygun fiyata ev sahibi olabilmenin en önemli şekli prefabrik evler olarak bilinmektedir. Prefabrik ev projeleri bir birinden farklı olarak geliştirilebilmektedir.

 Fabrikalarda hazırlanan panellerin kurulum alanına montajı yapılabilmektedir. Kullanıcı sayısı ve zevkine en uygun prefabrik ev seçimi yapılabilmektedir. Rika inşaat ekibinin muhteşem mimari projeleriyle üretilen yaşam alanları uzun yıllar kullanıcıya konfor sunmaktadır.

 Prefabrik ev özellikleri arasında ilk sırayı tapulu bir arsa üzerine ruhsatlı olarak kurulmuş olması gerekmektedir. Ev, ofis, iş yeri, bağ evi ya da villa olarak prefabrik yapı kurularak uzun yıllar kullanılabilmektedir. Bu konuda ilk doğru ve güvenli adres Bursa prefabrik ev olarak tercih edilebilmektedir.

 Prefabrik Ev Türleri

 Prefabrik evler, pek çok şekilde kullanılabilmektedir. Tüm idari ve mimari projeler hazır bulunarak beton zemin hazırlığı yapılmaktadır. Beton alanda yapılması gereken altyapı sistemlerinin özenle kurulumu yapılmaktadır.

 Yaşam alanı beklentisine göre İzolasyon yapılarak ses ve ısı yalıtımı sağlanmaktadır. Su- elektrik tesisatlarının kurulumu, pencere, kapı çalışmaları yapılarak yaşam alanı kurulumu güvenle kurularak teslim edilmektedir. Prefabrik ev türleri;

 Tek katlı prefabrik evler,

 İki katlı prefabrik evler,

 Bağ evi,

 Prefabrik bungalow,

 Tek ve çift katlı villa olarak kurulum yapılarak kullanıma sunulmaktadır. İhtiyaç sahipleri güvenle www.rikainsaat.com/ adresinden bilgi ve teknik destek alabilmektedir. Firma uzun yılların deneyimi ve projelerinden aldığı güvenle yoluna devam etmektedir. Uygun fiyata yüksek kalite prefabrik ev tasarımları yapılarak güvenle üretilmektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.