1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Polislerden çevre organizasyonu
Polislerden çevre organizasyonu

Polislerden çevre organizasyonu

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’in talimatları ile başlattıkları proje kapsamında ağaçlandırma çalışması yaptı.

A+A-

Digor Yolu TOKİ Polis Lojmanları, Şehit Sadullah Keleş Subatan Polis Lojmanları ve Başbakanlık TOKİ Polis Lojmanlarında ağaçlandırma çalışması yapıldı.

 

Daha önceden Bölge Trafik istasyonuna dikilen ağaçların yetişmesi için tüm hassasiyetini ortaya koyan Polisler, Kars Belediye Başkanlığına ait ağaç sökme araçları vasıtasıyla, Bölge Trafik ve Denetleme Şube Müdürlüğünde yetiştirdikleri ağaçları alarak, kendi lojmanlarında yeniden diktiler.

 

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; hiç kimsenin çevreye karşı duyarsız kalamayacağı, çevreyi korumanın kendi geleceğimizi korumak anlamına geldiği belirtilerek, bu nedenle her sene yapılan ağaçlandırma faaliyetlerine katılarak bu duyarlılıklarını ortaya koydukları, Kars’ta ağaç sayısının az olduğu, bu nedenle böyle bir konuda herkesin daha yeşil ve daha temiz bir çevre için birlikte hareket etmesi gerektiği belirtildi.

 

Açıklamada, “Düzenli ve temiz bir çevrenin insan psikolojisi üzerinde olumlu katkı yaptığı, düzenli bir çevrede yaşayan insanların suç işleme risklerinin bile azaldığını, bu proje nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü’ne yardımlarını esirgemeyen Kars Belediye Başkanlığı yetkililerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.