1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Polis Haftası şehitlik ziyaretiyle başladı
Polis Haftası şehitlik ziyaretiyle başladı

Polis Haftası şehitlik ziyaretiyle başladı

10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri Garnizon Şehitliğinin ziyareti, mevlit ve dua ile başladı.

A+A-

Kars Valisi Eyüp Tepe, Emniyet Müdür Vekili Hayri Özcan, Emniyet Müdür yardımcıları, birim amirleri, daire amirleri ve polis memurlarının katılımı ile Garnizon Şehitliğinde anma programı düzenlendi. Şehitlik anıtı önünde hatıra fotoğrafının çekilmesiyle başlayan programda Kur’an-ı Kerim’den ayetler okundu, dualar edildi ardından da şehit kabirlerine kırmızı-beyaz karanfiller bırakıldı.

FARKINDALIK OLUŞTURMAK

Burada hafta ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Kars Valisi Eyüp Tepe, “Polis Haftasında Emniyetimizin olsun, Öğretmenler Gününde öğretmenlerimizin olsun, eğitim camiamızın olsun bu günler sayesinde bir farkındalık sağlamış oluyoruz. Aslında birer günle sınırlı olmasından dolayı zaman zaman eleştiriliyor ama bu günler sayesinde bir farkındalığı sağlamış oluyoruz. 10 Nisan da böyle değerlendirdiğim günlerden bir tanesidir. Tabi henüz 10 Nisan’a girmedik ama bir süredir hafta olarak program yapıyoruz. Bu haftanın da ilk başlangıç programını şehitlikte andık ve şehitlerimizin de ziyaretini yaptık. Onlara bir Fatiha ve Yasin okundu.” dedi.

“BURADAYIZ, GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ”

Bundan sonra da etkiliklerin devam edeceğini belirten Vali Eyüp Tepe, “Etkinliklerin ana gayesi toplumda farkındalığın sağlanmasıdır. Onun için bir hafta boyunca Emniyetimiz çeşitli etkinlikler düzenleyecek. “Buradayız, görevimizin başındayız” mesajını verecekler. Bunu ben çok önemsiyorum. Çünkü bu sayede hem kurumsal motivasyon artıyor. Kurum açısından bakıldığı zaman, hem de karşı tarafta muhatap olunan vatandaşlarımız açısından da yapılanlar- yapılmayanlar, olanlar- olmayanlar tabiri caizse bir değerlendirme ve muhasebe imkânı da tanınmış oluyor bu sayede. Ümit ederiz bu faaliyetlerimiz amacına ulaşır. Vatandaşlarımız polisimizin her an, her dakika, 7 gün 24 saat görevinin başında olduğunu zaten biliyor ama bunu daha da pekiştirmiş oluruz.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.