1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Polis Haftası Kutlu Olsun
Polis Haftası Kutlu Olsun

Polis Haftası Kutlu Olsun

Ak Parti Kars Milletvekilleri Zeki Karabayır ve Mahmut Esat Güven, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 165. yıldönümü dolayısıyla yazılı bir basın açıklaması yaparak Türk Polis’nin 165. kuruluş yıldönümünü kutladılar.

A+A-

Milletvekillerimiz Karabayır ve  Güven açıklamasında şu görüşlere yer verdiler :

 

“Çağımızda, milletleri oluşturan bireylerin yasalar ile güvence altına alınmış hak ve özgürlüklerinin korunması, eşit olarak uygulanması bütün devletlerin temel göre vidir. Bu görev, toplumun huzur ve düzenini tesis etme, vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma, yasa hakimiyetini ve devlet otoritesini sağlamak şeklinde tanımlanmaktadır. Polis teşkilatımız, kuruluşundan bugüne kadar, kamu düzeninin ve güvenliğinin sağlanması, hak ve özgürlüklerin eşit olarak uygulanması görevlerini kendisine tanınan yetkiler çerçevesinde layıkıyla ve fedakarca başarıyla yerine getirmektedir.

 

Emniyet teşkilatımız 165 yıldır hiçbir zorluktan yılmadan gece-gündüz demeden görevinin başında bulunması Türk Milleti'nce büyük takdir görmektedir.

 

Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliklerinin sağlanmasında, ülke bütünlüğü ve milletimizin birlik ve beraberliğine yönelik yıkıcı, bölücü hareketlerin önlenmesinde hayatlarını kaybeden şehit polislerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

 

Bu vesile ile Polis Haftası’nda, üstün hizmet anlayışı ve özveriyle görev yapan Polis Teşkilatımızın 165. kuruluş yıldönümünü ve değerli mensupların polis haftasını en içten dileklerimizle kutluyoruz. Selam ve saygılarımızla."

Önceki ve Sonraki Haberler