1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Polis eşleri “Ya Sonra”yı izledi
Polis eşleri “Ya Sonra”yı izledi

Polis eşleri “Ya Sonra”yı izledi

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 166. yılı etkinlikleri kapsamında Kars Şehir Sineması polis eş ve çocuklarına Özcan Deniz'in yapımcılığını üstlendiği “Ya Sonra” filmini ücretsiz izlettirdi.

A+A-

Kars Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve Şehir Sineması’nın işbirliği ile gerçekleştirilen organizasyonla salonu tıka basa dolduran polis eş ve çocukları filmi beğeniyle izlediler.

Çevik Kuvvet Şube Müdürü Mesut Doğan, burada yaptığı konuşmada, “İlimizde görevli emniyet mensuplarına yönelik sosyal ve kültürel etkinlik olarak bir fil gösterimi organize ettik” dedi.

Doğan daha sonra şunları söyledi: “Bu etkinlik yoğun bir tempoda çalışan meslektaşlarımız ve ailelerini keyifli bir vakit geçirmeleri, iş hayatının yoğunluğundan kısmi olarak uzaklaşmaları açısından değişik bir aktivite olacağı kanısındayız. Bu etkinlikle birlikte meslektaşlarımızın aileleri de bir birleriyle kaynaşmış olacaktır. 166. yıldönümünü kutladığımız Polis haftası etkinliği kapsamında verdiği desteklerden ötürü başta il emniyet müdürümüz Sayın Cengiz Zeybek olmak üzere tüm meslek mensuplarımız ve Türk halkının polis bayramını kutlarız.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.