1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Plastik Kapak Kampanyası
Plastik Kapak Kampanyası

Plastik Kapak Kampanyası

Her engelli için plastik kapak kampanyası başlatıldı…

A+A-

Kars Dolunay Engelliler Derneğini ziyaret etmek için Ankara’dan Kars’a gelen Dünya Engelliler Genel Merkezi Başkanı Nedim Kılıç, Genel Başkan Yardımcı Sündüz Göktepe ve Federasyon yönetimi Kars Dolunay Derneği Başkan Yardımcısı Engelliler Birim Başkanı Faruk Ocak’ı ziyaret ettiler.

 

Ziyaret esnasında konuşma yapan Dünya Engelliler Genel Merkezi Başkanı Nedim Kılıç, “İlk kez İstanbul Ataşehir Belediyesi ile işbirliği yapılarak, Dünya Engelliler Gelişim Merkezi olarak, Edirne’den Kars’a kadar bütün duyarlı insanlarımıza duyurmak amacıyla tane tane kapak toplamaya başladık. Geri dönüşümlü olmak üzere plastikten oluşan kapaklar toplatılarak, bu toplanan kapaklar doğrultusunda engellilere Tekerlekli Sandalye ve ihtiyaçları olan malzemeler olarak geri dönecektir. Buradan Kars’taki bütün Kurumlara seslenerek kapak toplama kapsamında yardımcı olmalarını rica ediyoruz.” dedi.

 

Kampanyanın 30 Eylül tarihine kadar devam edeceğini de belirten Kılıç, “Çalışma kapsamında toplanan kapaklar, Kars Dolunay Engelliler Derneğine verilebilir. Bu konuda duyarlı olan tüm vatandaşlarımızı kapak toplamaya davet ediyoruz diyen Dernek Başkanı Nedim Kılıç ayrıca Amerikalı Sivil Toplum Örgütü destekli bugüne kadar ülke genelinde toplam 3 bin 500 tekerlekli sandalye dağıtıldı.” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum