1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Özgün Tasarımlı Pırlanta Yüzük Modelleri Emel’den Alınır
Özgün Tasarımlı Pırlanta Yüzük Modelleri Emel’den Alınır

Özgün Tasarımlı Pırlanta Yüzük Modelleri Emel’den Alınır

Tektaş pırlanta yüzük, klasik mücevher tasarımlarından hoşlananların tercih edeceği yüzüklerin ilk sıralarında gelecektir.

A+A-

Özgün Tasarımlı Pırlanta Yüzük Modelleri Emelden Alınır

Tektaş pırlanta yüzük, klasik mücevher tasarımlarından hoşlananların tercih edeceği yüzüklerin ilk sıralarında gelecektir. Tektaş pırlanta tasarımların tercih edilmelerinin ilk sebebi, diğer mücevher tasarımlara nazaran daha abartısız ve zarif çizgilere sahip olmasıdır. İnce bir işçilik ve parlak taş kullanımı bu tarz yüzüklerin tercih edilme nedenleri arasındadır.

Özel günlerde hanımlara hediye edilecek en zarif tasarımların başında gelir. Kalitesi, zarifliği ve her beğeniye uygun olan tasarımları bu yüzükleri öne çıkaracak özelliklerdendir. rlanta yüzükler, bir hanımı mutlu edecek en güzel hediyelerdir. Ayrıca, farklı taş büyüklükleri ve karat değerleri de her alım gücüne uygun seçenekler sunmaktadır. Bu konuda alışveriş yapılacak çok sayıda site mevcuttur.

Beştaş Yüzüklerdeki Zarafet

Beştaş pırlanta yüzük, daha ışıltılı tasarımlardan hoşlananlar için önerilen modellerdir. Bu tür yüzükler, parmakta ışıltılı ve göz alıcı bir hava sunan tasarımlardır. Göz dolduran taş büyüklüklerinin yanı sıra, daha ince bir zevki sunan küçük boyutlarda ve zarif taş işçilikleri olan tasarımlar da mevcuttur. Her hanımın kişiliğine ve zevkine uygun olan bir beştaş yüzük modeli mutlaka mevcuttur. Bu konuda hiçbir yerde görülmemiş zarif tasarımları Emel pırlanta sitesinde görmek mümkündür.

Mağazanın ürünleri hem şık hem de güvenilir pırlanta tasarımlarından oluşur. Mağazanın internet sitesinde tüm pırlanta çeşitlerini görme imkanı bulunur. Birbirinden şık ve göz alıcı modelleri ile her bütçeye uygun olan mücevher modelleri mevcuttur. Mağazanın tektaş, tamtur ve beştaş pırlanta modelleri, son derece zarif bir taş işçiliğinin ürünleri olarak göze çarpacaktır. Beştaş yüzüklerdeki en şık tasarımları bu sitede zengin içeriklerde bulmak mümkündür.

Tamtur Yüzüklerde Özgün Tasarımlar

Tamtur yüzük modelleri, her tarafı taş işlemeleri ile en ihtişamlı mücevher modelleri arasındadır. Bu yüzüklerin en beğenilen tarafı, parmakta ışıltılı bir hava yaratmasıdır. Tamtur yüzüklerde de farklı pırlanta tasarımlarını Emel pırlanta sitesinde bulmak mümkündür.

Mağazanın ürünleri geometrik taş kesimleri ile modern ve özgün yapıda da olabilecektir. Klasik pırlanta modelleri kadar modern tasarımlar için de sitenin ürünlerinin daha yakından incelenmesi önerilir. Sertifikalı mücevher satışı söz konusudur.

ozgun-tasarimli-pirlanta-yuzuk-modelleri-emelden-alinir-1.jpgozgun-tasarimli-pirlanta-yuzuk-modelleri-emelden-alinir-2.jpgozgun-tasarimli-pirlanta-yuzuk-modelleri-emelden-alinir-3.jpgozgun-tasarimli-pirlanta-yuzuk-modelleri-emelden-alinir-4.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.