1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Özel okuldan basın açıklaması
Özel okuldan basın açıklaması

Özel okuldan basın açıklaması

Özel okuldan basın açıklaması

A+A-

Özel okuldan yapılan yazılı açıklama şöyle:

“Okulumuzda 26/09/2023 tarihi saat 08:30 sularında yaşanan elim olay , okul yönetimi olan bizleri de derinden üzmüştür. Bu olay hakkında gerek basın gerek sosyal medyada çıkan ve gerçeği yansıtmayan haberlere cevaben düzeltme metni yayınlamayı uygun gördük.

Basında yayınlanan “ Okul Yönetimi Davet Etmiş “ iddiası aslını yansıtmamaktadır. Okulumuzun eğitim – öğretim prensiplerinde hiçbir velimizi, hiçbir olayda yüz yüze getirmeme ilkesi bu olayda da korunmuştur. Olay ders başlangıç saatinin dışında gerçekleştiğinden öğrencilerimiz olaya tanıklık etmemiştir. Olaya ilk müdahale yönetim ve öğretmenlerimiz tarafından yapılmış olup kısa sürede güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri tarafından kontrol altına alınmıştır. Gün boyu eğitim – öğretim faaliyetlerimiz planladığımız şekilde devam etmiştir. Ayrıca olayda bahsi geçen kişilerin okulla ilişiği kesilmiştir.

Bu süreçte yanımızda olup geçmiş olsun dileklerini ileten değerli velilerimize ve kıymetli Kars halkına teşekkürü bir borç bilir, böyle bir olayın bir daha yaşanmamasını temenni ederiz. Kamuoyuna saygılarımızla …”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.