1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Oy ve Ötesi : Kars'ta gönüllülere ihtiyaç var
Oy ve Ötesi : Kars'ta gönüllülere ihtiyaç var

Oy ve Ötesi : Kars'ta gönüllülere ihtiyaç var

Oy ve Ötesi Derneği, OCR ( Optik Karakter Tanıma) teknolojisini ve seçim bölgelerine ulaşımı kolaylaştırmayı amaçlayan AskıdaBilet kampanyasını kamuoyu ile paylaştı.

A+A-

Kurulduğu günden bu yana 8 seçimdir görev yapan Oy ve Ötesi Derneği, bugün düzenlediği basın toplantısı ile ilk kez kullanılacak OCR (Optik Karakter Tanıma) teknolojisini ve seçim bölgelerine ulaşımı kolaylaştırmayı amaçlayan AskıdaBilet kampanyasını kamuoyu ile paylaştı.

Toplantıda Oy ve Ötesi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ertim Orkun ve Yönetim Kurulu Başkanı yardımcısı Hande Turan bugüne kadar kayıt olan gönüllü sayılarını ve bu doğrultudaki hedefleri de paylaştı.

 

KIRKLARELİ, ERZURUM, KARS, GÜMÜHANE VE ARDAHAN DA GÖNÜLLÜYE İHTİYAÇ VAR

Oy ve Ötesi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hande Turan, ‘’Bugüne kadar toplam 37 bin gönüllü başvurusu aldık. 50 ilde planlanmış 101 eğitimimiz var ve bugüne kadar 7 ilde 15 eğitim gerçekleştirdik, toplam 2000 gönüllüye ulaştık’’ dedi.

İlk defa bu seçimlerde 81 ilin tamamında var olduklarını belirten Turan, Kırklareli, Kars, Erzurum, Gümüşhane, Ardahan da gönüllülere ihtiyaç olduğuna dikkat çekti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.