1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Örnek Müdür’den Motivasyon Ziyaretleri
Örnek Müdür’den Motivasyon Ziyaretleri

Örnek Müdür’den Motivasyon Ziyaretleri

Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Aydın Kağızman merkez ve ilçeye bağlı köylerdeki okullara motivasyon ziyaretleri memnuniyetle karşılanıyor.

A+A-

Aydın eğitim-öğretim yılının başlamasından bu yana aralıksız olarak gerçekleştirdiği  okul ziyaretlerinde, okulların eksiklerini tespit ettiği gibi idareci, öğretmen ve öğrencilerle de bir araya gelerek, eğitime engel durumları tespit edip giderilmesi yönünde çalışmalar başlatıyor. Aynı zamanda eğitimi daha verimli hale getirmek için öğrencilerle sohbet eden Aydın bu ziyaretlerinde çeşitli faaliyetlerde öğrencilerle de zaman geçiriyor. Ders zili ile birlikte sınıflara öğrencilerle giren Aydın beraberindeki idarecilerle sınıfta ders dinleyip bu sayede öğrencilerin motivasyonlarını arttırıyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Aydın rutin hale getirdiği bu geziler kapsamında bu hafta Kazım Karabekir Ortaokulunu ve Şehit Refik Cesur İlkokulu, Günindi Aras İlkokulu ve Günindi Ortaokulu ziyaret etti. Çocuklarla fidan diken Aydın bu sayede okul çehresinin yeşillendirilmesine de fayda sağlıyor.

Göreve geldiğinden bu yana yaptığı faaliyetlerle ilklere ismini yazdıran Aydın, her fırsatta okulları ziyaret etmek ve denetlemek için gittiğini ayrıca okulların eksiklerini tespit edip  Öğretmenleri dinleyerek onlara eksikler konusunda destek olduğunu belirtirken “Her fırsatta ve her konuda onların yanında olduğumun mesajını vermek istiyorum, beni yanlarında olduğumu görsünler, bütün enerjimizi ilçemizin eğitim kalitesini yükseltmek için harcadığımı görsünler istiyorum. “ dedi.

a-081.jpgb-066.jpgc-050.jpgd-032.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.