1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Örnek kermes
Örnek kermes

Örnek kermes

Kermesten elde edilen gelir 6 kız öğrenciye verildi…

A+A-

Kars Aktif İş Kadınları Derneği tarafından Kadın Dayanışma Merkezi’nde maddi durumu olmayan kız çocuklarının eğitimine destek vermek amacıyla açılan kermeste elde edilen gelir 6 kız çocuğuna teslim edildi.

 

Kars’ta 6 ay önce kurulan Aktif İş Kadınları Derneği Kars Belediye’sinin verdiği destek ile Kadın Dayanışma Merkezi bahçesinde bir ay süre ile açık kalan bir kermes açtı. Kermesten elde edilecek olan gelir ile de Kars’ta maddi imkansızlıklar neden ile okuyamayan bazı kız çocuklarına yardım edilmesi planlandı.

 

Kermes ile ilgili olarak bilgi veren Kars Aktif İş Kadınları Dernek Başkanı Filiz Civan, “Derneğimiz yaklaşık 6 ay önce kuruldu. Bu kermes ile elde ettiğimiz geliri yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte daha önceden tespit ettiğimiz kız çocuklarımıza tutanak karşılığında teslim ettik. Gerçektende Kars’ta maddi imkansızlıklar yüzünden okuyamayan bir çok kızımız var. Bu nedenle toplumda bir duyarlılık oluşturulması gerekiyor. Çocuklarımıza senin benim demeden sahip çıkmalıyız. Çünkü onlar bizim yarınlarımız. Özellikle kızlarımızın eğitimli olmaları ülkemizin geleceği içinde oldukça önemlidir. Derneğimizin çeşitli alanlardaki etkinlikleri ve çalışmaları amaçlarımız doğrultusunda devam edecek. Ben yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte bu kermesi açmamıza katkı sunan Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve Belediye Meclis üyesi Fatma Sinar’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.