1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Orman İşletme'den Plaket
Orman İşletmeden Plaket

Orman İşletme'den Plaket

Sarıkamış Orman İşletme Müdürlüğü, tarafından en çok sarıçam tomruğu satın alan müşterilerine düzenlenen törenle plaket verildi.

A+A-

Sarıkamış Orman İşletmesi Lokalinde düzenlenen törende konuşan, Erzurum Orman Bölge Müdürü, M.Salih Çetiner, Sarıkamış orman İşletme Müdürlüğünün 2013 yılında yapmış olduğu açık artırmalı ihalelere gösterilen ilgiden dolayı tomruk satın alan müşterilerine teşekkür etti.

Çetiner,”Sarıkamış Orman İşletmesi Müdürlüğümüz açık artırmalı ihalede en çok sarıçam tomruğu alan müşterilerden ilk 10’a girenlere plaket verilim diye bir öneride bulundular. Bizde Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü olarak bunu çok anlamlı bulduk. Diğer işletme müdürlüklerimize de söyledim. Aynı şekilde en çok ürün alan müşterilerimize plaket verecekler. Bu vesileyle siz müşterilerimize hayırlı kazançlar diler, emeği geçenlere teşekkür ederim” diye konuştu.

Konuşmaların ardından plaket sunumu yapıldıktan sonra katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

Düzenlenen törene, Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü Silvi Kültür Şube Müdürü Yavuz Helvacı, Sarıkamış Orman İşletmesi Müdürü Cemal Çelik, orman işletme şefleri ve personel katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.