1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Onur Uludaşdemir, CHP Kars Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı
Onur Uludaşdemir, CHP Kars Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Onur Uludaşdemir, CHP Kars Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

CHP Kars Milletvekili Aday Adayı Onur Uludaşdemir, kalabalık bir heyetle CHP Kars Milletvekili aday adaylığını açıkladı...

A+A-

CHP Kars Milletvekili Aday Adayı Onur Uludaşdemir’in açıklaması şöyle :

Değerli Basın Emekçileri ve Umudunu, direnme gücü haline getirmiş partili Yol Arkadaşlarım;

Çocukluğumun gençliğimin, çalışma hayatımın, siyasi mücadelemin tanığı; dostlarım, ailem, sevgili arkadaşlarım,

bu önemli günde yanımda oldunuz, Sizleri Saygı ve sevgi ile selamlıyorum,

Öncelikle bir daha hiçbir gözün görmemesini dilediğim acılar gördük. Depremde hayatını kaybeden, insanlarımıza rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum.

Milletimizin Başı Sağolsun…

Kars’ın sokaklarında büyümüş, burada eğitim görmüş, bu şehirde sevinmiş, bu şehirde acılar görmüş bu şehre Hizmet borcu olan bir kardeşiniz olarak; Enerjim, Birikimim, Politik Yapılanmam ve bu şehrin insanlarının tercihlerine olan güvenimle, MİLLETVEKİLLİĞİNE ADAY ADAYI OLDUĞUMU BURADAN AÇIKLIYORUM!

İnsanı var eden unsurlar içine doğup büyüdüğü şartlar değildir yalnızca, büyüklerinden öğrendikleri, okurken öğrendikleri, çalışırken üretirken deneyimledikleridir insanı var eden şey,

Ben hayatta en çok Babam’dan öğrendim. Babam bir elektrik teknisyeniydi, onun hayali benim de ona borcumdu Elektrik Mühendisi olmak. Bir iş kazasında kaybettiğim babam hayalini gerçekleştirdiğimi ne yazık ki göremedi.

Bize adil olmanın iyi olmaktan önemli olduğunu, emeğin en yüce değer olduğunu öğretmişti!

Daha adil, daha eşitlikçi sosyal düzen oluşturma üzerine bir gelecek düşünün ortağıydı babam ve her çocuk Babasının düşüdür. Bugün daha adil ve eşitlikçi bir gelecek düşünün inşası için Adayım…

Partimizin büyük bir Onurla Merkez ilçe Başkanlığını yaptığım dönemde, partililerimizin her koşulda mücadelesinin, inancının ortağı oldum. Deneyimlerinden faydalandığımız parti büyüklerimiz ve enerjisiyle partimize ışık saçan gençlerimiz arasında adeta bir köprü vazifesi görüp, deneyimi gençliğin enerjisi ile buluşturarak referandum ve seçim dönemi yaşadık.

Bugün yine deneyimi, gençliğin enerjisi ile buluşturarak, şehrimiz için, insanlarımız için Genel Başkanımız ve 13.Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde aydınlık bir geleceği hep birlikte inşa edeceğiz!

Sayın Genel Başkanımız, millet ittifakı çatısı altında ülkemizin bütün renklerini bir araya getirdi. Yaşadığımız bu kadim şehirde bütün renklerin bir arada olduğu binbir çiçekli bir bahçedir.

Azerisi, yerlisi, terekemesi, kürdü, hiç bozulmayan ahengimiz, kardeşliğimiz ve bir birimizden öğrendiklerimizle bir arada Kardeşçe yaşamanın bir kültür birliğinin bizler en güzel örneklerinden biriyiz! Kimsenin derdinin sahipsiz kalmadığı bir sürecin neferi olacağım kıymetli yol arkadaşlarım!

Ben hepinizin dertleriyle yoğrulmuş bir kardeşinizim.

En büyük sorunumuz; sorunlarımızın çokluğu ama hani sloganlarımızda ses verdiğimiz gibi

“BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ!

BU KADİM ŞEHRİ, KARSIMIZI YILLARDIR LİYAKATSIZ İŞ BİLMEZ KADROLARA TESLİM ETTİLER,

KENDİLERİNDEN OLMAYANA GÜN YÜZÜ GÖSTERMEDİLER,

BİZİM BURALARDA DENİR YA “AĞIZ YEMEZSE ÜZ UTANMAZ “ DİYE. AĞIZLARI YEDİ NE YAZIK Kİ ÜZLERİ UTANMADI…

VE ŞİMDİ KIYMETLİ YOL ARKADAŞLARIM, SANDIKTA” ÜZLERİ TUTMAYACAK HALE GELMELERİ” İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ VE KAZANACAĞIZ!

Kars’ın geçmişinde bir politik duruş her zaman olmuştur, bu politik duruş kimi zaman kendisine bir aşığın dizelerinde can bulmuş, kimi zaman bir ata sözü ile karşılamıştır olan bitene isyanı… Şimdi bu isyanı oylarımızla eyleme dönüştürme zamanı

KARS DA KAŞARIN, GRAVYERİN TARİHİ 1800’lere dayanırken, o günden bugüne geldiğimiz noktada, ilk kez Üzsüz Pendire bile hasret kaldı bu millet !! biz de şimdi buradan diyoruz, bir Oy’a hasret kalın Ey İtibarsızlar…

21 Yıldır yapılan her seçimde Kars Halkı 3 milletvekilliğinden, 2’sini AK Partiye verdi. Ama aldıkları oyun sahibi olan seçmenin taleplerine sırtını döndüler, hor görüp, örselediler!

Hesap Soracağız Kıymetli Dostlarım, ihmal edilmişliğimizin, Örselenmişliğimizin, hak ettiğimiz koşullara hasret kalışımızın hesabını sandıkta soracağız AKEPE’DEN!

VE ÖNCE SEÇİMİ, SONRA ŞEHRİMİZİ KAZANACAĞIZ!

ADAY OLDUM ÇÜNKÜ; KENDİMDE ÇÜRÜMÜŞ AKEPE İKTİDARINA KARŞI MÜCADELE EDEBİLECEK DENEYİM VE CESARETİ GÖRÜYORUM,

ADAY OLDUM ÇÜNKÜ; BU ŞEHRİN İNSANLARININ DERTLERİYLE DERTLENEN BİR KARDEŞİNİZ OLARAK, SORUMLULUKTAN KORKMUYORUM.

YIKACAĞIZ BU KORKU İMPARATORLUĞUNU,

İNSANCA YAŞAMAK ADINA YARINLARDA BULUŞALIM!

ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI…

a2-129.jpga1-139.jpga3-110.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.