1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. "Okulumuzun Eksikleri Var"
Okulumuzun Eksikleri Var

"Okulumuzun Eksikleri Var"

Vali'nin yolunu kesen öğrenciler taleplerini ilettiler

A+A-

            Kars’ın Arpaçay İlçesi’ne bağlı Koçköy Beldesine giden Vali Ahmet Kara, öğrencilerin yol kesme sürpriziyle karşılaştı. Aracından inerek öğrencilerin yanına giden Vali Kara, bilgisayar, kitaplık ve Atatürk büstü isteklerinin bir an önce yerine getirileceğini söyleyerek yoluna devam etti.

 

            Vali Ahmet Kara, beraberindeki daire müdürleriyle birlikte Kütüphane açılışı için Arpaçay’ın Koçköy Beldesi’ne doğru yola çıktı. Arpaçay’ı geçtikten sonra Koçköy’e varmadan Bardaklı köyünden geçerken uzaktan kalabalık bir öğrenci grubu göründü. Önce köylerinin önünden geçen Valiyi uğurlamaya geldikleri düşünülen öğrencilerin ders saatinde dışarıda olmaları bu toplanmanın başka bir nedeninin olduğunu akıllara getirdi.

 

            Vali Kara aracından inerek öğrencilerin yanlarına gitti ve ne için toplandıklarını sordu. Öğrencilere, “Sizleri öğretmeniniz mi getirdi? Ders saatinde sınıfta olmanız gerekmez mi?” diye sorunca öğrencilerde, “Okulumuzun eksikleri var onun için sizden taleplerimiz olacak” dediler.

 

            Binin üzerine Vali Kara öğrencileri dinledi ve sorunlarıyla yakından ilgilendi. Öğrenciler, okullarında bir adet bilgisayar olduğunu onunda öğretmenler odasında bulunduğunu ve kendilerinin de faydalanacakları bilgisayar istediklerini dile getirdiler. Öğrenciler ayrıca, okullarına kitaplık ve bir de Atatürk büstü istediler.

 

            Vali Kara da öğrencilerin taleplerinin yerine getireceklerini belirterek ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

 

            Vali Kara öğrencileri mutlu etmenin sevinciyle yoluna devam etti.

Önceki ve Sonraki Haberler