1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Oktay Erdağı : “Son yıllarda yapılan en liyakatli atamadır”
Oktay Erdağı : “Son yıllarda yapılan en liyakatli atamadır”

Oktay Erdağı : “Son yıllarda yapılan en liyakatli atamadır”

Sivil Havacılık Eski Genel Müdür Yardımcısı Oktay Erdağı : “Tamer Karadağlı’nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne atanması son yıllarda yapılan en liyakatli atamadır”

A+A-

Sivil Havacılık Eski Genel Müdür Yardımcısı Oktay Erdağı, Tamer Karadağlı’nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne atanması ile ilgili “Son yıllarda yapılan en liyakatli atamadır” açıklamasında bulundu.

Sivil Havacılık Eski Genel Müdür Yardımcısı Oktay Erdağı tarafından yapılan açıklama şöyle :

Iğdır, Ardahan da dahil Kars'taki dengeleri, siyasi davranışları ve iş ve işlemlerin nasıl yürüdüğünü bilmeyenler, günlerdir sanki çok önemli bir konuymuş gibi Tamer Karadağlı'nın Devlet Tiyatroları'na nasıl genel müdür olduğunu büyüttükçe büyütmeye, dallandırıp budaklandırmaya devam ediyorlar.

Oysaki  bence konunun özeti şudur ; Kars Eski Milletvekili Sayın İlhan Aküzüm'ün Sarıkamış Turizm Tesislerinin yapılmasına doğrudan katkısının dışında hiç bir  Milletvekilinin Kars'a, Iğdır'a veya Ardahan'a devlet eliyle yapılan hiçbir yatırıma herhangi bir katkısı olmamıştır.

Tek bir istihdam alanı bile yaratamamışlardır.

Onlar, görevleri suresince, büyük çoğunluğu da kendi akrabaları olmak üzere, odacı, şoför, memur, müdür tayin, terfi ve atamaları ile bazı ihale takiplerinin peşinde koşarak Kars'ın en hızlı göç veren iller arasına girmesine katkı sağlamışlardır.

Bu konuda da Sinan Oğan'ın devreye girdiği ve bu yolla da birazda ülkücü oyların yüzü suyu hürmetine, seçimlerdeki alacak verecek meselesinin çok ucuza  kapatıldığı  anlaşılıyor.

Ne büyütüp duruyorsunuz...?

Bu illere binlerce işsize iş sağlayacak istihdam alanlarının yaratılacağını mı bekliyordunuz...?

Tamer Karadağlı'yı tebrik ederiz.

Hayırlı uğurlu olsun...

Son yıllarda yapılan en liyakatli atamadır...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.