1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Oktay Erdağı, Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Oldu
Oktay Erdağı, Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Oldu

Oktay Erdağı, Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Oldu

DOĞRU PARTİ’DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

A+A-

Oktay Erdağı, Salı günü Türkiye’nin 97’nci ve en yeni partisi Doğru Parti’nin  Yatırım, Altyapı ve Ulaştırmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’na getirildi. Görev üstlendikten sonra ilk demecini gazetemize veren Erdağı, “1946 yılından başlayarak DP, AP ve DYP misyonunu içerisinde Kars'a hizmet eden tüm siyasi büyüklerimizle istişare içinde önce memleketimizi sonra tüm Türkiye’yi kalkındırmaya kararlıyız, Büyük Türkiye misyonunu devam ettirmek zorundayız” dedi.

Türkiye’nin 97’nci ve en yeni siyasi hareketi Doğru Parti'nin Başkanlık Divanı belirlendi. 26 Ağustos günü resmi olarak kuruluşunu gerçekleştiren Doğru Parti’nin genel başkanı eski Bakan Rifat Serdaroğlu oldu.

Doğru Parti’nin Kurucular Kurulu’nda yer alan hemşehrimiz Oktay Erdağı, Doğru Parti’nin  Yatırım, Altyapı ve Ulaştırmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu.

Göreve atandıktan sonra ilk demecini gazetemize veren Oktay Erdağı, tüm Karslılar’a yeni partilerine üye olmaya ve ellerini taşın altına koymaları çağrısında bulunarak, “Büyük, üreten, güçlü, itibarlı ve kalkınmış Türkiye için tüm Karslı dostlarımızı aramıza bekliyoruz” dedi.

Kars İl Teşkilatı’nı kurma çalışmalarını hızla sürdürdüklerini ve çok kısa zamanda tamamlayacaklarını kaydeden Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Erdağı, “Hedefimiz; Atatürk İlkelerine ve Cumhuriyete sadık, çağdaş, modern ve demokrat bir Türkiye Cumhuriyeti’dir. Dinimize hürmetkar, Türk örf ve adetlerine saygılı, Hukukun üstünlüğüne, insan haklarına, ve özgürlüklere sıkı sıkıya bağlıyız” diye konuştu.

“BAYRAĞI DAHA YUKARI TAŞIMAYA KARARLIYIZ”

Oktay Erdağı şöyle devam etti:

Kökleri, 1946 yılından başlayarak ülkemize hizmet eden Demokrat Parti, Adalet Partisi ve Doğru Yol Partisi’ne dayanan Doğru Parti bayrağı daha yukarı taşımaya kararlıdır. Temsil ettiğimiz misyonun bu ülkeye hangi hizmetleri yaptığını özellikle de Karslı hemşehrilerim çok iyi bilir.

“TEMSİL ETTİĞİMİZ MİSYON SAYISIZ HİZMET SUNDU”

Bilmeyenler veya hatırlamak istemeyenler Kars Çimento ve Şeker Fabrikası’nın bacalarından tüten dumana iyi baksın... Yine Kars Havalimanı, Kafkas Üniversitesi, Kars Organize Sanayi Bölgesi ve çiftçilerimizin tohumluk ve damızlık hayvan ihtiyacını karşılamak için kurulan ve şu anda hapishaneye dönüştürülerek Kars'ın yüzkarası haline getirilen Zoo teknik bunun şahididir.

“ESERLERİN TAMAMI AYAĞA KALDIRILACAK”

Viraneye dönüştürülen ve her evde en az bir üniversite mezunu genç işsiz yaratilan Kars süt ve yem fabrikaları ile Et Balik Kurumu da bizim misyonumuzun hizmetlerinin canlı tanığıdır.

Doğru Parti’nin iktidarında halkımızın gözü önünde virane edilen bu eserlerin tamamı hatta daha fazlası devlet ve özel sektör işbirliği ile yeniden Kars'a kazandırılacağından kimsenin şüphesi olmasın.

“KARSLI SİYASİ BÜYÜKLERİMİZLE İSTİŞARE EDECEĞİZ”

Geçmişte bu misyon içerisinde Kars'a hizmet eden tüm siyasi büyüklerimizle de istişareler yaparak ve onların da desteğiyle bundan sonra Kars siyasetinde bizim de var olacağımızı herkes görecek. Tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

OKTAY ERDAĞI KİMDİR?

Kars- Akyaka - Esenyayla Köyü’nde doğdu. 1976 yılında Ulaştırma Bakanlığı’nda düz memur olarak işe başladı. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nde şef, müdür ve daire başkanı olarak çeşitli görevlerde bulundu. 2006 yılında genel müdür yardımcısı oldu. 2008’de kendi isteği ile emekli olarak özel sektöre geçti. 32 yıllık devlet, son 12 yıllık özel sektör tecrübesiyle başta havacılık olmak üzere ulaştırma konusund Türkiye’nin en yetkin uzmanları arasında gösteriliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum