1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Oktay AKTAŞ : Sayın Kılıçdaroğlu, Emperyalistleri mutlu eden projesini açıkladı
Oktay AKTAŞ : Sayın Kılıçdaroğlu, Emperyalistleri mutlu eden projesini açıkladı

Oktay AKTAŞ : Sayın Kılıçdaroğlu, Emperyalistleri mutlu eden projesini açıkladı

Oktay AKTAŞ kaleme aldı...

A+A-

Sayın Kılıçdaroğlu, Emperyalistleri mutlu eden projesini açıkladı.

Sayın Kılıçdaroğlu, Azerbaycan’ı yok görme projesini açıkladı. Bu proje Ermenistan’ı ve batıyı sevindiren bir projedir.

Sayın Kılıçdaroğlu, “Azerbaycan”sız bir “Türk Yolu” olmaz olamaz bunu böyle bilmelidir.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ nun “Hayatımın en büyük projesi” dediği proje Azerbaycan’ı yok görme projesi oldu.! Şu anda Türkiye’nin en yakın müttefiki Azerbaycan’ın yok görülmesi kabul edilemez. Bu açıklama, Türkiye’nin güçlenmesini istemeyen emperyalist devletlerinin istediği bir durumdur.

Kılıçdaroğlu’nun yaptığı videolu paylaşımında: “Tarihi İpek Yolu ile Türkiye’yi, Çin’e bağlayacağız. Türkiye’den çıkarak; İran’a Tebriz ve Tahran’ı, Türkmenistan’da Aşkabat’ı, Özbekistan’dan Taşkent’e, Kazakistan’dan geçerek Çin’e varacacağız.” diyerek projesini anlattı. Oysa Çin’e zaten yaklaşık 3 yıldır gidiliyor. Türkiye’den Çin’e ilk Tren 4 Aralık 2020 tarihinde İstanbul’dan yola çıkarak Kars, Tiflis Bakü’de Hazar üzerinden Çin’e ulaşmıştır. 8. 693 kilometre yol kat ederek Çin’e ulaşmıştır. Bu yolun adı Bir Kuşak bir yol adıyla ve Tarihi ipek yolu adıyla anılmaktadır. Demek ki, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na danışmanları yanlış bilgi vermiş. Çin’den kalkarak Kars üzerinden Londra’ya ve herhangi bir Avrupa ülkesine mal taşımaktadır. Yani Sayın Kılıçdaroğlu, aynı zamanda var olan ve devam etmekte olan bir projeyi açıklamıştır. Ama ne yazık ki “Bir Millet İki Devlet” olduğumuz ve aynı zamanda resmi olarak müttefikimiz olan Azerbaycan’a yer vermemiştir.

Sayın Kılıçdaroğlu, anlaşılan o ki, siz Azerbaycan’ın Zengezur koridoruna karşısınız. Peki Zengezur koridoruna kimler karşıdır: Bunlar; Ermenistan, İran, Fransa, Amerika ve tüm batılı devletler ve görülüyor ki millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı Sayın Kılıçdaroğlu da karşı… Anlaşılan o ki, Sayın Kılıçdaroğlu ’da emperyalist devletlerle beraber Azerbaycan ve Türkiye birliğine karşı. Sayın Kılıçdaroğlu’ nun tarihi ipek yolu projesinde Azerbaycan’a yer verilmemesi iktidara gelince yapacakları planlarını gösteriyor. Sayın Kılıçdaroğlu’nun projesi Türk devletlerini bölme ve Türkiye’yi Türk dünyasından ayırmaya yönelik bir hizmet projesidir. Bu, Ermenistan’ ve Batılı devletleri sevindirmektir. Çok çok yazık.

Oktay AKTAŞ

f-019.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.