1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Öğrencilerden sema gösterisi
Öğrencilerden sema gösterisi

Öğrencilerden sema gösterisi

Kars Anafen Dershanesi öğrencileri ‘Kutlu Doğum Haftası’ münasebetiyle düzenledikleri etkinlikte gerçekleştirdikleri sema gösterisi ile anne, baba ve öğretmelerini kendilerine hayran bıraktılar.

A+A-

Kars’ta Anafen Dershanesi öğrencileri, ‘Kutlu Doğum Haftası’ münasebetiyle Sultan Alparslan Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirdikleri etkinlikte ilk olarak, "Hz. Peygamber, Kardeşlik Ahlakı ve Kardeşlik Hukuku" sinevizyon gösterimi ardından ney dinletisi ve sema gösterisi sundular. Salondakiler tarafından ilgi ile takip edilen programda veliler arasında düzenlenen yarışmalarda ise dereceye girenlere bir birinden farklı hediyeler verildi.

Kars Anafen Dershanesi Müdürü Savaş Öztürk, öğrencilerinin sergilemiş olduğu sema gösterisini hayranlıkla izlediklerini belirterek, gün geçtikçe örselenen ve ihmal edilen, kardeşlik ahlakı ve kardeşlik hukukunun en önemli insani değerlerden biri olduğunu, özelde toplum, genelde tüm insanlık için çok önemli bir prensip olan kardeşlik ahlakı ve kardeşlik hukuku konusunda ülke çapında hoşgörü, kardeşlik ve dayanışma ruhunun daha da güçlenip gelişmesi için bu yıl bir çok etkinliğin yapıldığına değinerek, “Hz. Peygamberi daha iyi tanıyıp anlamak ve onun sevgisini canlı tutmak, örnek yaşayışını ve özellikle kardeşlik hukukunu bütün boyutları ile gündeme taşımayı hedefleyen bu çalışmaların birini ise bizler gerçekleştirmeye çalıştık velilerimiz bu gün bizleri yalnız bırakmadılar. Öğrencilerimiz arasında ki o kardeşliği bizlerle birlikte onlarda görüp mutlu oldular. “dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.