1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Öğrencilerden, öğretmenlerine “Öğretmenler Günü” sürprizi!
Öğrencilerden, öğretmenlerine “Öğretmenler Günü” sürprizi!

Öğrencilerden, öğretmenlerine “Öğretmenler Günü” sürprizi!

Edebiyat Öğretmeni Casim Vargün’e öğrencilerinden alışveriş yaptığı mağazada sürpriz Öğretmenler Günü kutlaması.

A+A-

Kars’ta Edebiyat Öğretmeni Casim Vargün’e kendisi gibi Edebiyat Öğretmeni olan öğrencisi Kayhan Avınca ve Gazeteci Volkan Karabağ’dan büyük sürpriz.

2001-2004 eğitim-öğretim yılında Cumhuriyet Lisesinde Edebiyat dersine giren Casim Vargün’ü yaklaşık 15 yıl aradan sonra öğrencisi Kayhan Avınca ve Volkan Karabağ unutmadı.

Edebiyat Öğretmeni Kayhan Avınca ve Gazeteci Volkan Karabağ, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 18 yıl önce Edebiyat dersine giren Öğretmen Casim Vargün’e sürpriz Öğretmenler Günü kutlaması yaptı.

Avınca ve Karabağ, Öğretmeni Vargün’ün alışveriş yaptığı mağazaya geldi. Vargün’ün 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayan Avınca ve Karabağ, öğretmeninin elini öptü.

Duygulu anlar yaşayan Casim Vargün yaptığı açıklamada, “Bana biri kalkıp da bu yıl siz nasıl yaşamak istersiniz? diye bir soru sorsaydı, inan cevap veremezdim, siz bana bu yıl nasıl yaşamam gerektiğini veya mutluluğun benim için ne anlama geldiğini, bana bu anıyı yaşatarak anlattınız iyi ki varsınız iyi ki öğrencimsiniz. Doğrusu ben böyle bir şey beklemiyordum ama böyle bir şeyle karşılaşmak bir öğretmen için bence hayatının en güzel anı, herkese güzel bir an yaşamasına ve Allah tarafından böyle bir şeyin gerçekleşmesine olsun isterim. Şu an çok fazla bir şey konuşamıyorum, çünkü ani oldu, birazda heyecanlandım. Açık söyleyeyim tabi birazda yaşlandığımı hissettim, olsun her yaşında güzelliği vardır. Özelliklede bu yaşın güzelliğini, bu mesleğin güzelliğini bana hatırlatan ve branşdaşım olan bir öğretmen tarafından hatırlatılması çok güzel bu açıdan çok mutluyum. Herkese böyle bir şeyin yaşaması nasip olsun isterim. Şuanda edebiyat öğretmeni bir öğrencim ve benimle röportaj yapan öğrencim ile birlikte bu anı yaşamak güzel bir şey, düşünemiyorum. Bu habersiz olunca bir de birazda şok oldum. Teşekkür ediyorum her iki öğrencime. Ayrıca ben de öğrencimin Öğretmenler Gününü kutluyorum.” dedi.

Kayhan Avınca ise yaptığı açıklamasında, “Tabi Casim hoca lise yıllarında bize her zaman bir evlat gibi, bir baba gibi yaklaştı, ona çok teşekkür ediyorum. Gerçekten şu an tarifsiz duygular diyorlar ya ben de tarifsiz duygular içindeyim, kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlardan biri. Tabi bize yıllarca öğretmenlik yaptı, babalık yaptı, az önce yaşlandığını söyledi o yaşlansa da bıraktığı değerler ve hatıralar hiç bir zaman yaşlanmayacaktır. Bıraktığı bayrağı biz her zaman kaldığı yerden alıp bizden sonraki nesillere aktaracağız. Tekrar teşekkür ederim, bize bu güzel anları ve güzel günleri yaşattığı için. Casim hoca anlatılmaz yaşanır. İnşallah bizde onun gibi bize değer veren bizi sürekli hatırlayan öğrenciler ve nesiller yetiştiririz, tekrar Öğretmenler Günü kutlu olsun hocamızın. İyi ki var, iyi ki bizim hocamız olmuş.” diye konuştu.

Öte yandan Kayhan Avınca ve Volkan Karabağ’ın sürpriz Öğretmenler Günü kutlamalarına Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun ve Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay’da ortak olarak Casim Vargün’ün Öğretmenler Gününü kutladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.