1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ödüller Sahiplerini Buldu...
Ödüller Sahiplerini Buldu...

Ödüller Sahiplerini Buldu...

"Peygamberimiz, İman ve İstikamet " konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler İl Müftülüğü tarafından ödüllendirildi.

A+A-

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Kars İl Müftülüğü tarafından Lise öğrencileri arasında geçekleştirilen "Peygamberimiz, İman ve İstikamet " konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler İl Müftülüğünce ödüllendirildi.

Kars İl Müftüsü Hamza Bayram '' Düzenlenen bu yarışmanın ana gayesi, her alanda bizlere en güzel örnek olan Peygamber Efendimizi (s.a.v.) gençliğe tanıtarak ve hatırlatarak, O’nun gibi yaşamaları için teşvik etmektir” dedi ve yarışmada dereceye giren öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

"Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu Kompozisyon yarışmasında, 1. liği Selehaddin Eyyübi Anadolu İmam Hatip Lisesinden Ahzen Zeynep Aktaş elde ederken, 2. liği Kars Fen Lisesinden Elif Yaren Işık,  3. lüğü ise yine Kars Fen Lisesinden Zeynep Şevval Amanvermez elde etti. Mansiyon ödülüne ise Haydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Muhammet Karacaoğlan layık görüldü.

Dereceye giren öğrenciler TDV Kars Şubesi tarafından değişik hediyelerle ödüllendirildiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.