1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. O Külliyenin Sözü Verildi
O Külliyenin Sözü Verildi

O Külliyenin Sözü Verildi

Dün sabah saatlerinde bir dizi açılış ve AK Parti Kars İl Danışma Meclis Toplantısına katılmak üzere özel uçakla Kars'a gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, akşam saatlerinde Kars Valiliği'ne ziyarette bulundu.

A+A-

Ziyaret programında AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Kars Valisi Rahmi Doğan, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu ve Digor İlçesi'nde okul yaptırarak teslim eden SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz ve SBK Holding yetkilileri katıldı.

Bakan Arslan, Kars' SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürleri sunduktan sonra, yeni bir müjdeyi de buradan verdi. Atatürk İşhanı'nın bulunduğu ve üzerindeki enkazın temizlendikten sonra otopark olarak kullanılan alanın Diyanet İşleri Başkanlığı'na devredildiğini, burada İstanbul'da yapımı tamamlanana Çamlıca Camii ve Külliyesinin aynısının yapılması için projelendirme işlemlerinin bittiğini belirtti. Projelendirme işlemleri biten Külliye'nin Karslı işadamı SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz tarafından yaptırılacağı müjdesi de verildi.

Daha sonra SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz şu şekilde devam etti." Öncelikle sizlerde bugün açılışını yaptığımız okulun bulunduğu köyü gördünüz, bende o köyden çıkan ve daha sonra başarıya ulaşan bir insanım. Sayın Bakanım sizde Kağızman'dan çıkarak Türkiye'nin en önemli bir makamında ülkemiz için hizmet ediyorsunuz. Memleketimiz için, Ülkemiz için her zaman faydalı işler yapmanın gayreti içerisindeyiz" diyerek teşekkür etti.
60 Afgan Aile için Protokol İmzalandı
Çeşitli açılışlara katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere Kars’a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Valisi Rahmi Doğan’ı makamında ziyaret etti.
Valilik ziyaretinde; vatanları Afganistan’dan ayrılmak zorunda kalarak geçtiğimiz yıllarda Kars’a gelen toplam 60 Afgan aile için devletin yaptığı çalışmalara destek olmak amacıyla SBK Holding/EastWest Institue tarafından yaptırılacak 60 adet konutun protokolü imzalandı. SBK Holding/EastWest Institue Yönetim Kurulu Başkanı, Karslı İşadamı Sezgin Baran Korkmaz’ın da katıldığı imza protokolünde konutların kısa sürede tamamlanarak Afgan ailelere teslim edilmesi planlanıyor.
Valilik Makamında yapılan protokol imza törenine; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Valisi Rahmi Doğan ve SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz ile EastWest Institue yetkilileri katıldı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.