1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Nevruz Bayramınız Kutlu Olsun
Nevruz Bayramınız Kutlu Olsun

Nevruz Bayramınız Kutlu Olsun

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un Nevruz’un baharın gelmesinin müjdesi olduğunu belirtti.

A+A-

Başkan Nevzat Bozkuş, Nevruz Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda; “Tabiatın uyandığı, baharın müjdelendiği bu güzel gün, Türk Milleti açısından da çok önemli bir yere sahiptir. Çok eskilerden beri Balkanlar’dan Orta Asya’ya büyük bir coğrafyada Nevruz coşkusu, baharın müjdecisi, barış hoşgörü ve kardeşliğin simgesi olarak kutlanmaktadır. Bu kutlamaların temelinde de toplumsal dayanışma duygusunun pekişmesi vardır” dedi.

Nevruz’un, yeni umutları ve beklentileri beraberinde getirdiğini ifade eden Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Nevruz her şeyden önce birlik, beraberlik ve kardeşliktir. Milletimiz el ele, hep birlikte, coşku içinde bu güzel bayramı barış içinde kutlamalı, farklılıklarımızı zenginlik olarak kabul ederek, birbirimizi bağrımıza basmalıyız. Her Nevruz’da doğa nasıl yeniden canlanır, toprak bereketlenirse, bizlerin de birbirimize karşı kardeşlik duygularımız pekişmeli, engin bir hoşgörü ile birbirimize yaklaşmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle herkesin Nevruz Bayramı’nı kutluyor, Nevruz’un barışın, kardeşliğin, hoşgörünün daha da geliştiği günlerin başlangıcı olmasını diliyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.