1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. MYO’da Yılsonu Sergisi
MYO’da Yılsonu Sergisi

MYO’da Yılsonu Sergisi

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) Çocuk Gelişimi Bölümü’nün düzenlemiş olduğu yılsonu sergisi yoğun ilgi topladı.

A+A-

Çocuk Gelişimi Bölümünün koordinatörlüğünde düzenlenen sergide Okul Öncesi eğitimde kullanılabilecek olan eğitim materyalleri, hat sanatı ve cam boyama sanatına yönelik çalışmalara yer verildi.

 

Sergiye Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurhayat Gülmez, Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şahin Aslan, Tıp Fakültesi Dekan yardımcısı Doç. Dr. Bahattin Balcı, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Hakan Kocamış, Doç. Dr. Cihan Kaçar, Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Vedat Baran, Akademik ve İdari personelle birlikte çok sayıda öğrenci katıldı.

 

Doç. Dr. Vedat Baran, serginin birbirinden güzel eserlerden oluştuğunu belirterek şunları söyledi:

 

“Erken çocukluk eğitimi insan gelişiminin başlangıç noktasıdır ve okul öncesi eğitimin önemi her geçen gün artmaktadır. Okul öncesi eğitim, çocukların ve ülkemiz insanının uzun vadede daha üretken, daha yaratıcı, sorun çözümlemede daha yetkin olmasını sağlar. Bizlerde bu söylemleri dikkate alarak Okul Öncesi Eğitime gerekli olan desteği veriyoruz. Öğrenci ve hocalar başta olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

 

Serginin, öğrencilerin yıl içerisinde yaptığı faaliyetlerdeki eserlerden oluştuğunu belirten Herdem Osmanoğlu ve Esin Erkaplan Karabağ da, “Öğrencilerimiz bir yıl boyunca yapmış olduğu birbirinden güzel çalışmaları burada sergiledi. Kaşık kukla, ipli kukla, cam boyama sanatı, hat sanatı, artık materyallerle süsleme ve makarna ile boyama sanatı gibi ilgi toplayan eserler davetlilerin beğenisine sunuldu. Sergide emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.