1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Mustafa Altun’dan 600 kişiye iftar
Mustafa Altun’dan 600 kişiye iftar

Mustafa Altun’dan 600 kişiye iftar

Site Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altun memleketi Kars’ın Kağızman ilçesinde iki gün boyunca iftar yemeği verdi.

A+A-

Kars Kağızman’da Sedat Toper tarafından kurulan ve iş adamlarının desteğiyle fakir vatandaşlara iftar yemeği veriliyor. İlçenin işadamı İstanbul Site Telekom’un sahibi Mustafa Altun Kars Kağızmanlı hemşehrilerine iki gün boyunca iftar yemeği verdi. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle iftar yeğine katılmayan Atun gönderdiği mesajında, “Birlik ve beraberliğimizin simgesi olan Ramazan Ayı'nda fakir ve fukaranın gözetilmesi istiyorum. İş adamlarımız israfa kaçmadan daha geniş alt kitlelerine yardım eli uzatabilir iftar çadırını kuran Sedat toper kardeşime teşekkür ederim bu kardeşimizin vesilesiyle bizde Kağızmanlı hemşerilerimizle bir araya geliyoruz bu kardeşime tüm iş adamları sahip çıkmaları lazım.'' dedi.

600 KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ

İki gün içerisinde Kağızman iftar çadırında 600 kişiye iftar yemeği vere Mustafa Altun, “Zengin sofralar kurmak yerine mütevazi ramazan sofralarından tasarruf edeceğimiz para ile pek çok aileye yardım edebiliriz. İşte biz bugün mütevazi iftar soframızı ve 600 aileye de erzak tasarrufunda bulunduk. Umarım biz bir ilk oluruz. Bu davranışımız bölgemizdeki iş adamlarına da örnek olur.” diye konuştu.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.