1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Müjdelerden sonra Kars İş dünyasından Adem Çalkın'a Teşekkür
Müjdelerden sonra Kars İş dünyasından Adem Çalkın'a Teşekkür

Müjdelerden sonra Kars İş dünyasından Adem Çalkın'a Teşekkür

“Milletvekili Adem Çalkın’ın girişimleri ile verilen tüm destekler, ekonomik hayatımızda yerini bulacak, Kars toplumuna refah olarak geri dönecektir."

A+A-

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın Kars’a müjdeleri peş peşe açıklaması sevinçle karşılandı.

İş dünyasından Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın’a teşekkür mesajları geldi.

Ak Parti Kars Milletvekili ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Katip Üyesi Adem Çalkın, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat'ı Kars’ta misafir etti.

Karsımızın ticari potansiyelini artırmak için ne tür çalışmalar yapılabilir, Karsımızın ekonomisini daha çok nasıl geliştiririz, esnaf ve sanatkârların yaşadığı sorunları çözmek için neler yapabiliriz, hususunda istişarede bulunan Milletvekili Çalkın, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ile STK'ları ve iş insanlarını bir araya getirdi.

Bu önemli buluşma sonrası sorun ve talepleri dinleyen Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın Kars’a müjdeleri peş peşe açıklaması sevinçle karşılandı ve iş dünyasından Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın’a teşekkür mesajları geldi.

Kars iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları Milletvekili Adem Çalkın’a teşekkür ederek şunları belirttiler : “Milletvekili Adem Çalkın’ın girişimleri ile verilen tüm destekler, ekonomik hayatımızda yerini bulacak, Kars toplumuna refah olarak geri dönecektir. Bugün yapılan bu toplantı Kars esnaf ve sanatkarına, sanayicisine ve iş dünyasına umut oldu. Temennimiz bu süreçlerin devam etmesidir. Burada desteğin küçük olması, büyük olması önemli değil. Sıkıntılarımızı sonlandırmaz ama bir can suyu olur. Kars iş dünyasına can suyunu taşıyan başta Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın’a ve Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’a teşekkür ediyoruz.”

gb.jpg

yy-002.jpg

oo-002.jpgzxx.jpggggg-009.jpgxx1.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.