1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Muhtar Özcan Müçük’ün Girişimleri ile Sezgin Baran Korkmaz’dan Kars’a Büyük Yardım
Muhtar Özcan Müçük’ün Girişimleri ile Sezgin Baran Korkmaz’dan Kars’a Büyük Yardım

Muhtar Özcan Müçük’ün Girişimleri ile Sezgin Baran Korkmaz’dan Kars’a Büyük Yardım

Kars Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Özcan Müçük'ün girişimleri sonucu, Karslı hayırsever iş adamı Sezgin Baran Korkmaz tarafından Kars'a 2500'ü aşkın yardım kolisi gönderildi.

A+A-

SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş adamı Sezgin Baran Korkmaz ile iletişime geçen Muhtar Özcan Müçük, yardım kolilerinin Kars'a geldiğini bildirdi.

Korona Virüs salgını sonrası yapmış olduğu fedakâr yardımları ile Karslıların gurur kaynağı olan Sezgin Baran Korkmaz'ın ülke çapındaki bütün iş adamlarına örnek teşkil etmesi gerektiğini bildiren Kars Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Özcan Müçük, yapılan bu büyük yardım, muhtaç vatandaşlarımızı sevindirerek, ülke olarak içinden geçtiğimiz bu sıkıntılı günlerde vatandaşlarımızın rahat bir nefes almasını sağlayacaktır, diye konuştu.

Kars'taki 23 mahalle muhtarları adına ülkemizin gururu olan SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz’a teşekkür eden Muhtar Özcan Müçük, yardımların Kars Valiliği kurul kararı ve kesin emri gereği muhtarlar aracılığı ile değil de Valilik aracılığı ile yapılacağını bildirdi.

Muhtar Özcan Muçük’ün girişimleri sonucu Karslı hayırsever iş adamı Sezgin Baran Korkmaz tarafından gönderilen yardımların Korona Virüs tedbirleri gereği Kars Valiliği tarafından dağıtılacağı bildirildi.

muhtar.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.