1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Muhtar Özcan Müçük : “Kars Belediyesi’nin Hizmetlerinden Memnun Değiliz”
Muhtar Özcan Müçük : “Kars Belediyesi’nin Hizmetlerinden Memnun Değiliz”

Muhtar Özcan Müçük : “Kars Belediyesi’nin Hizmetlerinden Memnun Değiliz”

​​​​​​​Kars Merkez Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Özcan Müçük, Kars Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetlerden memnun olmadıklarını açıkladı.

A+A-

Gazetecilere açıklama yapan Muhtar Özcan Müçük, belediye hizmetlerinden ne yazık ki Kars halkının yeteri kadar faydalanamadığını, hizmet noktasında önemli eksikliklerin yaşandığını ve bu eksikliklerin giderilmesi için de herhangi bir çalışma yapıldığını görmediğini ifade etti.

Kars Merkez Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Özcan Müçük, ne yazık ki Kars Belediyesi şehri hayal kırıklığına uğrattı, hizmet gelmiyor, gelemiyor. Kars’ın en önemli caddelerinden biri olan ve şehri Kars’ın tarihi dokusuna bağlayan, Azerbaycan’ın merhum Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev’in de büstünün bulunduğu Mahallemiz Rauf Denktaş Caddesi’nin hali içler acısı. Mevcut parke taş un ufak olmuş, araçlar bu cadde zor yürüyor. Bu caddenin acilen yapılması gerekiyor, dedi.

Alt yapı ve kanalizasyon noktasında da şehrin önemli sorunları olduğunu ifade eden Muhtar Müçük, Kars Belediyesi’nden asli görevleri ile ilgilenmesini rica ediyorum, dedi.

0-045.jpg1-325.jpg2-316.jpg3-270.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.