1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Muharrem Yerli Yoğun Bakımda
Muharrem Yerli Yoğun Bakımda

Muharrem Yerli Yoğun Bakımda

Kars Bora Gazetesi Sahibi Muharrem Yerli bu sabah saatlerinde kalp krizi geçirdi. Yoğun bakıma alınan Yerli’nin hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı öğrenildi.

A+A-

Edinilen bilgilere göre ; Serhat TV’de “Köyden Köye” belgesel çekimleri için sabah saatlerinde uyanan ve gazetesine giden Muharrem Yerli, halsizleşince Serhat TV’den Bülent Ertaş’ı aradı. Bülent Ertaş gazeteye gittiğinde Muharrem Yerli’nin renginin soluk olduğunu gördü ve apar topar hastaneye götürdü. Burada Bülent Ertaş, Yerli’nin kayıt işlemleriyle uğraşırken Yerli’de bir anda olduğu yere yığıldı.

 

Acil Servis’te ilk müdahalesi yapılan Yerli daha sonra Yoğun Bakım Ünitesi’ne alındı. Hayati tehlikeyi henüz atlatamayan Yerli’nin, Yoğun Bakım Ünitesi’ndeki tedavisi sürüyor.

  

Valilerden, Muharrem Yerli’ye “Acil Şifa” Dilekleri

 

Kars Valisi Ahmet Kara ve Kars’ın eski Valisi Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden, bu sabah saatlerinde kalp krizi geçirerek yoğun bakıma alınan Muharrem Yerli için “acil şifa” dileklerinde bulundular.

 

Kars Valisi Ahmet Kara, Bora Gazetesi Sahibi Muharrem Yerli’nin kalp krizi geçirmesine üzüldüğünü söyleyerek, “Allah’tan acil şifalar diliyorum. İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşur.” dedi.

 

Kars’ın eski Valisi Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden de telefon görüşmesi yaptığı Kafkas Haber Ajansı ( KHA ) kurucusu Bedir Altunok aracılığıyla, Muharrem Yerli’nin bir an önce sağlığına kavuşması dileklerinde bulundu.

 

Yerli’nin kalp krizi geçirmesiyle ilgili haberi okuduğunda çok üzüldüğünü ifade eden Vali Erden, “Muharrem kardeşimiz çok sevdiğimiz bir gazetecidir. Kültürü ve bilgisiyle adından söz ettiren Yerli’ye Allah’tan acil şifalar diliyorum.” diye konuştu.

 

Karslılar Dua Ediyor

 

Kars’ta sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu Yoğun Bakım Ünitesi’nde yaşam mücadelesi veren Muharrem Yerli’nin sağlığına kavuşması için Karslılar dua ediyor.

 

Kars’ın etkili kalemlerinden olan Bora Gazetesi sahibi Muharrem Yerli’nin hastanede hayata tutunma çabasına Karslılar dualarıyla destek veriyorlar.

 

Olayın ardından hastaneye giden vatandaşlar, Yerli’nin yakınlarına “geçmiş olsun” dileklerinde bulundular. Yerli’nin sağlık durumu hakkında da bilgi alan Karslılar dualarını da eksik etmediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum