1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Müdür Düzgün’ün köy ziyaretleri devam ediyor
Müdür Düzgün’ün köy ziyaretleri devam ediyor

Müdür Düzgün’ün köy ziyaretleri devam ediyor

Kars Tarım ve Orman Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün’ün çiftçi ziyaretleri devam ediyor.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Köylerdeki üretici ve yetiştiricileri tarlalarında ve işletmelerinde ziyaret eden Düzgün dün de Digor’un Şirinköy ve Kocaköy’de ürünlerini hasat yapan çiftçileri ziyaret etti.

Arpa ve buğday gibi ürünlerini hasat eden çiftçileri arazilerinde ziyaret eden İl Müdürümüz Dr. Hüseyin Düzgün üreticiler ile sohbet edip sorunlarını dinledi.

Müdür Düzgün, Kocaköy de, bu yıl ekimi yapılan arpada dekara en az 380 Kg ürün aldıklarını ve bu senenin çok verimli geçtiğini belirten çiftçilerin bu yıl saman ihtiyaçlarını kendi ürünleri ile karşılayabileceklerinin mutluluk verici olduğunu söyledi.

Çiftçilere bol kazançlı hasat dileyen Kars Tarım ve Orman İl Müdürü Dr.Hüseyün Düzgün: “İl ve İlçe Müdürlüğümüzde görevli personellerimiz köy köy dolaşıp üreticilerimizle bir araya gelmekte, sorumlu oldukları tarımsal ve hayvansal işletmeleri ziyaret etmektedirler. Bakanlığımızın çalışmaları hakkında bilgilendirme yapan teknik personelimiz daha iyi ve sağlıklı iletişim kurmak için bilgi aktarımında bulunmaktadırlar" diyerek sözlerine şöyle devam etti; Bu yıl İlimizde yağışların bol olması ile beraber ürünlerimizden daha iyi verim aldık. Sonbaharda mibzer ile güzlük ekilişi yapılan buğdayda kıraç alanlarda bile dekara yaklaşık 600-700 Kg. verim alındığını görüyoruz. Dolayısı ile bereketli bir hasat dönemi geçiriyoruz. Çiftçilerimize de yoğun çalıştıkları bu hasat döneminde kolaylıklar diliyor, hayırlı kazançlar diliyorum'' dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.