1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Milli Eğitim Bakanı Tekin'den, Cumhur İttifakı Adayı Senger'e Büyük Destek
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den, Cumhur İttifakı Adayı Senger'e Büyük Destek

Milli Eğitim Bakanı Tekin'den, Cumhur İttifakı Adayı Senger'e Büyük Destek

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin, Cumhur ittifakı Kars Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Prof. Dr. Ötüken Senger'e destek için Kars'a geldi.

A+A-

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin’i Kars Havalimanı’nda Vali Ziya Polat, Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, 65. Hükümette Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ötüken Senger ile il protokolü karşıladı.

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin, Cumhur İttifakı MHP Seçim Koordinasyon Merkezi’ne geçerek,  Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ötüken Senger’e destek istedi.

Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ötüken Senger’in Kars’ta seçimi alacağının altını çizen Bakan Tekin ; “Senger’in seçilmesi halinde Kars'ın bütün problemleri çözülecektir. Eğer kardeşimiz, Ötüken hocamız belediye başkanı olursa ben de Milli Eğitim Bakanı olarak Kars'ın bütün problemlerini çözümü için elimi taşın altına sonuna kadar atacağım, sizlere söz veriyorum” dedi.

a1-277.jpga2-241.jpga3-215.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.