1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Milli Boksör Selçuk Aydın, hem maddi hem manevi Karslı boksörlerin yanında!
Milli Boksör Selçuk Aydın, hem maddi hem manevi Karslı boksörlerin yanında!

Milli Boksör Selçuk Aydın, hem maddi hem manevi Karslı boksörlerin yanında!

Milli Boksör Selçuk Aydın, il dışında veya yurt dışında maçlara çıkacak Karslı boksörlerin gerek maddi gerekse manevi zorluk çekmemesi için projelerinin olduğunu söyledi.

A+A-

Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığında seçim heyecanı başladı. Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı’na aday olmak düğmeye basan Milli Boksör Selçuk Aydın, il il geziyor.

Kars’a da gelerek Karslı boks antrenörleriyle görüşen Aydın, projelerini anlatarak destek istedi.

Milli Boksör Selçuk Aydın, “Hayatım boyunca boks sporuyla uğraştım. 10 yaşımdan itibaren günümüze kadar bu camianın içerisindeyim. Ülkemizi, Dünyanın her tarafında temsil etme fırsatı yakaladım, akabinde profesyonel olarak daha büyük arenalarda ülkemi temsil etme fırsatım oldu ve belli başarılara ulaştım. Dolayısıyla camiamızın da belli bir teveccühüne mazhar oldum. Aktif spor yaşantımı birkaç yıl önce sonlandırdım.” dedi.

“Boks Federasyonu başkanlık makamına değer katmak, oranın saygınlığını arttırmak amacıyla da çalışmalarıma devam ediyorum.” diyen Aydın, “Yıllardır camiamızın yaşamış olduğu bazı sorunlar var. Sürekli bunların gündeme gelmesi, haksızlıkların artması, başarı oranının düşmesi vesilesiyle camiamızda bir arayış içerisindeydi. Beni bu federasyon başkan adaylığına layık gördüler. Ben de bugün onları en güzel bir şekilde temsil edebilmek, sorunlarını daha yakından takip edebilmek için Türkiye’mizin her tarafına ziyaretlerde bulunuyorum. Bugün de güneşin doğduğu yerde Kars’tayız. Saygıdeğer antrenörlerimle çok güzel fikir alışverişinde bulunduk. Kendileri adaylığımı mutlulukla karşıladılar. İnşallah biz de onları mahcup etmemek, Türkiye’de ve Dünyada boks sporuna hizmet etmek, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek amacıyla bu göreve talip olduk. Boks Federasyonu başkanlık makamına değer katmak, oranın saygınlığını arttırmak amacıyla da çalışmalarıma devam ediyorum.” şeklinde konuştu.

Kars özelinde ise il dışında veya yurt dışında maçlara çıkacak boksörlerin gerek maddi gerekse manevi zorluk çekmemesi için projelerinin olduğunu kaydeden Aydın, “Projelerimiz, Türk boksu için bir milat olacak. İlerleyen süreçte projelerimizi basınla da paylaşacağız. Türkiye’de boks sporunun en büyük eksikliği adalet ve ekonomik imkansızlıklardır. Biz bunları sağlamak için buradayız.” ifadesini kullandı.

Milli Boksör Selçuk Aydın daha sonra Karslı boks antrenörleriyle hatıra fotoğraf çektirdi.

milli-boksor-selcuk-aydin,-hem-maddi-hem-manevi-karsli-boksorlerin-yaninda!-(1).jpgmilli-boksor-selcuk-aydin,-hem-maddi-hem-manevi-karsli-boksorlerin-yaninda!-(2).jpgmilli-boksor-selcuk-aydin,-hem-maddi-hem-manevi-karsli-boksorlerin-yaninda!-(3).jpgmilli-boksor-selcuk-aydin,-hem-maddi-hem-manevi-karsli-boksorlerin-yaninda!-(4).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.