1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Milletvekili Çalkın Bu Hafta Sonunu da Kars'ta Geçirdi : Hizmet İçin Buradayız, Kars'ı 'Türkiye Yüzyılı'na Hazırlıyoruz
Milletvekili Çalkın Bu Hafta Sonunu da Kars'ta Geçirdi : Hizmet İçin Buradayız, Kars'ı 'Türkiye Yüzyılı'na Hazırlıyoruz

Milletvekili Çalkın Bu Hafta Sonunu da Kars'ta Geçirdi : Hizmet İçin Buradayız, Kars'ı 'Türkiye Yüzyılı'na Hazırlıyoruz

Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın Bu Hafta Sonunu da Kars'ta Geçirdi : Hizmet İçin Buradayız, Kars'ı 'Türkiye Yüzyılı'na Hazırlıyoruz...

A+A-

Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, bu hafta sonunu da Kars’ta geçirerek, önemli çalışmalarda bulundu.

Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Kars Havalimanı’nda Ak Parti Kars İl Başkanı Kadir Sarıdağ ve teşkilatı tarafından karşılandı.

Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın’ın ilk kurum ziyaretini Kars Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’ne yapması dikkat çekti.

Kars’ın tarım ve hayvancılık şehri olduğunu ifade eden Çalkın, Kars Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Altıntaş ve şube müdürleri ile bir araya gelerek, brifing aldı.

Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, ikinci ziyaretini ise Kars İl Sağlık Müdürlüğü’ne gerçekleştirdi.

Yakın zamanda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştüğünü ifade eden ve Kars’ın sağlık alanında bütün sorunlarının çözüleceğini belirten Milletvekili Çalkın, Kars İl Sağlık Müdürü Dr. Zakir Lazoğlu ve şube müdürleri ile bir araya gelerek, istişarelerde bulundu.

Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Selim ve Kağızman’da da önemli temaslarda bulundu. Ziyaretlerde, Ak Parti Kars İl Başkanı Kadir Sarıdağ ve teşkilatı da hazır bulundu.

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun'un öncülüğünde yapılan ; 35 adet kapalı kamelya, fitnees grubu, çocuk parkı, basketbol oyun alanı ve 160 metrekarelik kafeteryadan oluşan Millet Parkı'nda incelemelerde bulunan Milletvekili Çalkın, buradan Kağızman’a geçerek, Kağızman ilçemizde çalışmaları devam eden Doğalgaz çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

d111111111111.jpgd222222.jpgd333.jpgd44.jpgd55.jpgd666.jpgd777.jpgd888.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.