1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Milletvekili Arslan’ın Kars, Akyaka, Arpaçay ve Kağızman ziyaretleri
Milletvekili Arslan’ın Kars, Akyaka, Arpaçay ve Kağızman ziyaretleri

Milletvekili Arslan’ın Kars, Akyaka, Arpaçay ve Kağızman ziyaretleri

65. hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kars merkezde, Akyaka, Arpaçay ve Kağızman ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

A+A-

Ercüment DAŞDELEN

Kars merkezde esnafları ziyaret eden Arslan, vatandaşlarla da sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Arslan, “Kars merkezde yaptığımız esnaf ziyaretinde; hemşerilerimizle yaptığımız ve planladığımız proje ve çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunduk. İlgileri nedeniyle hemşerilerimize ve eşlik eden teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Akyaka İlçesini de ziyaret eden Arslan, ilk olarak Kaymakam Selçuk Köksal’ı ziyaret ederek; ilçede ve köylerinde yapılan çalışmaları, takip ettikleri ve planladıkları yatırımları istişare etti.

Akyaka Belediye Başkanı Ergüder Toptaş’ı da ziyaret eden Arslan daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştirerek hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Akyaka’da, esnaf ve vatandaşlar kapısını açarak kendilerini ziyaret eden Arslan’a teşekkür ettiler.

Akyaka Kürekdere köyünde yapılan Taziye evi çalışmalarını da inceleyen Arslan, “Kaynak oluşturarak; teşkilatlarımızın ve Meclis üyelerimizin takipleri ve kaymakamlarımız ile özel idare ekiplerimizin çalışmalarıyla Köylülerimizin ihtiyaçlarını gideriyoruz” dedi.

Arpaçay ilçesine geçen Arslan, Kaymakam Uğur Özerden’i de ziyaret ederek, istişarelerde bulundu.

Teşkilat mensuplarıyla birlikte Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay’ı ziyaret eden Arslan, destek verdikleri proje ve yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulunarak esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Arpaçay’da ziyaretten memnuniyet duyan esnaflar, Milletvekili Arslan’ın sadece seçimlerde değil her zaman esnafla, halkla iç içe olduğunu söylediler.

Arslan ayrıca Arpaçay Kümbet köyünde yapılan kilit parke taş yol çalışmalarını da inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Milletvekili Arslan, bugüne kadar Kars'a ve ilçelerine yapılan yatırımları ve projeleri anlatarak yapılan yatırımların çok önemli olduğunu ve buna benzer yüzlerce projenin de hayata geçmesi noktasında gerekli çalışmaların yapıldığını vurguladı.

Kağızman ilçesine geçen Milletvekili Arslan, burada vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Arslan, “Kağızman ilçe ziyaretimizde teşkilatlarımızın ve hemşerilerimizin yoğun ilgisi karşısında; hasbihal edip, yaptığımız proje ve çalışmalardan bahsettik. Birlik ve beraberliğimizin öneminin farkında olan hemşerilerimize duruşları nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

Arslan, ayrıca teşkilat mensuplarıyla birlikte Kağızman Doğalgaz Boru Hattı çalışmalarını yerinde inceledi.

Arslan, toplam 57 kilometrelik hattın 45’inci kilometresine kadar yoğun bir çalışma olduğunu söyledi.

Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Enerji Bakanı Fatih Dönmez ve ekibine de teşekkür etti.

milletvekili-arslan’in-kars,-akyaka,-arpacay-ve-kagizman-ziyaretleri-(1).jpgmilletvekili-arslan’in-kars,-akyaka,-arpacay-ve-kagizman-ziyaretleri-(2).jpgmilletvekili-arslan’in-kars,-akyaka,-arpacay-ve-kagizman-ziyaretleri-(3).jpgmilletvekili-arslan’in-kars,-akyaka,-arpacay-ve-kagizman-ziyaretleri-(4).jpgmilletvekili-arslan’in-kars,-akyaka,-arpacay-ve-kagizman-ziyaretleri-(5).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.