1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Milletvekili Ahmet Arslan, Sarıkamış’ta esnaf ve vatandaşlarla buluştu
Milletvekili Ahmet Arslan, Sarıkamış’ta esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Milletvekili Ahmet Arslan, Sarıkamış’ta esnaf ve vatandaşlarla buluştu

65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Sarıkamış ilçesinde vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi.

A+A-

Ercüment DAŞDELEN

Kars’ta, yapılan ve yapılacak yatırımları yerinde incelemek üzere meleketi Kars’a gelen Arslan, Sarıkamış ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Esnafların ve vatandaşların ilgisiyle karşılanan Arslan, esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu.

AK Parti hükümetlerinin Sarıkamış’a yaptığı yatırımları vatandaşlara ve esnaflara anlatan Milletvekili Arslan, “Sarıkamış ilçemizde teşkilat mensubu arkadaşlarımızla esnaf ziyareti yapıp; hasbihal ettik ve hayırlı işler diledik. Hemşerilerimize ilgileri nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekili Arslan daha sonra esnaflar ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Arslan, Sarıkamış AK Parti İlçe Teşkilatını da ziyaret ederek istişare toplantısına katıldı.

Arslan, “Sarıkamış ilçemizde teşkilat ve esnaf ziyaretinde; hemşerilerimizle yaptığımız ve planladığımız proje ve çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunduk. Kendilerine ve eşlik eden teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

milletvekili-ahmet-arslan,-sarikamis’ta-esnaf-ve-vatandaslarla-bulustu-(1).jpgmilletvekili-ahmet-arslan,-sarikamis’ta-esnaf-ve-vatandaslarla-bulustu-(2).jpgmilletvekili-ahmet-arslan,-sarikamis’ta-esnaf-ve-vatandaslarla-bulustu-(3).jpgmilletvekili-ahmet-arslan,-sarikamis’ta-esnaf-ve-vatandaslarla-bulustu-(4).jpgmilletvekili-ahmet-arslan,-sarikamis’ta-esnaf-ve-vatandaslarla-bulustu-(5).jpgmilletvekili-ahmet-arslan,-sarikamis’ta-esnaf-ve-vatandaslarla-bulustu-(6).jpgmilletvekili-ahmet-arslan,-sarikamis’ta-esnaf-ve-vatandaslarla-bulustu-(7).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.